„Промяната“ започна чистката и в МВР. Вътрешният министър прочиства 15

...
„Промяната“ започна чистката и в МВР. Вътрешният министър прочиства 15
Коментари Харесай

Карлос Контрера от ВМРО за промените в МВР: Това е политическа метла

„ Промяната “ стартира чистката и в Министерство на вътрешните работи. Вътрешният министър прочиства 15 от регионалните дирекции, сигурен знак, че за локалните избори задачата е да се слагат правилни на властта хора. “

Тази позиция изрази Карлос Контрера – общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет.

„ Това е политическа метла - ни повече, ни по-малко. Поставят се комфортни хора и партийни послушковци, които да обслугват „ Промяната “, безапелационен е Контрира.

„ А кой ще бори престъпността в същото време? “. Докато не се спре с тези политически лупинги и въртележки, не чакайте съответен бранш „ Сигурност “, показва още Контрера.

„ Тихомълком „ Промяната “ влезе и в ДАНС с политическо предопределение на зам.-председател - Петър Петров, някогашен народен представител от партията на Кирил Канадски. Партизацията и на ДАНС е в ход, Вие чакайте отбрана на националната сигурност. Сега ще стартират и политическите поръчки в Министерство на вътрешните работи и ДАНС против неуместни политически съперници “, предизвестява общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пък припомня за „ оня запис “ от съвещанието на Политическа партия, в който обясняваха, че ще овладеят службите и ще печелят избори през Министерство на вътрешните работи.

„ Явно проектът се извършва точно “, счита Веселинов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР