Промяната е най-важният закон в живота. А тези, които гледат

...
Промяната е най-важният закон в живота. А тези, които гледат
Коментари Харесай

Всеки един от нас е преживял нещо, което го е променило завинаги

Промяната е най-важният закон в живота. А тези, които гледат единствено към предишното или единствено към сегашното, безспорно ще пропуснат бъдещето.

Промяната е непрекъснат съставен елемент от нашия живот. Всеки претърпява неща, които го трансформират вечно! Промените са неизбежни и колкото повече им се съпротивляваме, толкоз по-трудно се оправяме с компликациите на живота. Няма смисъл да бягате от измененията - те въпреки всичко ще ви изпреварят и ще ви принудят да преразгледате възгледите си за живота.

Промяната може да е резултат от тежка загуба, от машинация, може да пристигна ненадейно или в миг, в който желаеме да създадем нещо друго в живота си. Във всеки случай би трябвало да създадем избор: да се променим или не!

Ние решаваме дали да допуснем позитивни промени в живота ни, или тъкмо противоположното.

Една от аргументите да се променим вечно е раздялата с обичан човек. Независимо дали това е станало, поради невярност или просто не се е получило.

Разделите в никакъв случай не са лесни. Но те са част от живота и значима част от израстването ни. Те ни тласкат да възстановим живота си и да надградим кариерата и фантазиите си.

Дори когато любовта ви събори, тя може да ви промени вечно и то по най-хубавия метод. Връзките, без значение по какъв начин свършват, ни учат на скъпи уроци.

И колкото и зле да се чувствате, постоянно помнете това: Промените ви вършат по-добър, по-силен човек по толкоз доста разнообразни способи.
Осъзнавате какво желаете и какво не желаете от живота

Когато се сблъскате с нещо неприятно, като с разлъка с обичан човек, вие се трансформирате.

Връзките са едно огромно образователно прекарване. Те ви учат какво желаете от живота и от колегата си - и какво не желаете. Когато връзката завърши, осъзнавате какво ви носи благополучие и знаете от какво да се предпазите. Променяте се дотам, че в никакъв случай по-късно не сте същите. Да, може би сте малко разрушени, само че откакто болката премине, ставате по-умни, по-силни и по-можещи!
Ставате по-независими

Когато преживеете нещо неприятно, изплувате с по-силно възприятие за себе си, в сравнение с сте имали преди. Имате самостоятелна жила, която ви кара всеки ден да чувствате, че нещо вълнуващо може да ви се случи.

Учите се да се справяте сами. Откривате какъв брой мощни и смели сте!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР