Промяна на играта в средата на терена и повече задържане

...
Промяна на играта в средата на терена и повече задържане
Коментари Харесай

Новият треньор на "Левски": Не съм щастлив, че се връщам

Промяна на играта в средата на терена и повече задържане на топката ще бъдат главните детайли, които ще желае да промени новият треньор на " Левски " Георги Тодоров. Той беше показан точно на 64-ия си рожден ден, а това ще бъде шестия му престой на поста в този тим. При предходния - преди година, той размени Георги Дерменджиев и води " сините " до назначението на Хубчев. Сега Тодоров поема отбора от Хубчев и ще го води до края на сезона.

" Не съм благополучен, че се върнах още веднъж. Това значи, че нещата не са се случили. Вярвайте, през тази годината в клуба в действителност всичко беше на равнище. Отдавна не е имало такива условия. За страдание, още веднъж се връщаме на изходна точка... Наско (б.ред. - новият притежател на " Левски " Наско Сираков) ми се обади и ме попита дали мога да оказа помощ. Естествено, че няма по какъв начин да му откажа, тъй като хората сега подаряват и последните си пари. Аз съм от два дни. Мога да кажа, че някакъв живот се върна в тима. Виждам някакво въодушевление ", съобщи Тодоров.

Той приказва и за други играта, с които косвено разкритикува тактиката на предшественика си Петър Хубчев. " Много мъчно можем да играем атакуващ футбол, когато топката е обратно. Няма ширина в тима. Това също е проблем. Трябва да играем комбинативен футбол и да се надиграваме. Такъв дисбаланс... Не желая да разясня. Имаме двама централни бранители с по 7 картона и единият има проблем, само че стиска зъби... Имаме 4-5 еднотипни футболисти в средата на терена. Това напряко не е истина ", разяснява краткотрайният треньор на " Левски ". Той даде обещание, че в оставащите мачове ще дава късмет на всички играчи, без значение на кои им изтичат договорите. Неговият първи мач от шестия му престой в клуба като ментор ще е на следващия ден при гостуването против " Арда " в Пловдив. В дуела няма да играе контузеният Найджъл Робърта, само че пък националът Симеон Славчев е към този момент възобновен и може да взе участие.

По-рано през днешния ден от " Левски " оповестиха, че диалозите с Хубчев и асистентите му за анулиране на договорите вървят безпрепятствено, макар слуховете за огромни разминавания. " Разговорите за уточняване на връзките сред двете страни протичат в добър звук и безусловно цивилизовано, като не са коментирани никакви съответни цифри за компенсации. Ръководството на клуба се надява последователите и медиите да продължат да показват почитание към институцията " Треньор на " ПФК Левски ", както са го правили постоянно до момента ", написа в публично известие. Акционер №2 в " Левски " Константин Папазов пък разгласи пред " Канал 3 ", че клубът и Петър Хубчев ще се разделят като естествени хора. " Раздялата ще е такава, че той ще може да се върне умерено на " Георги Аспарухов ", когато си пожелае и да седне в ложата, с цел да изгледа някой мач ", добави Папазов.

Междувременно от " Левски " разгласиха и финансовия си доклад за май. Приходите за месеца възлизат на 1 525 935.19 лева, като 51% от тази сума е събрана, благодарение на последователите (дарения, закупени билети и почитател артикули). Разходите през същия интервал са в размер на 1 351,180.23 лева

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР