Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа -

...
Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа -
Коментари Харесай

Еди Хърн: Пулев ще е следващият съперник на Джошуа

Промоутърът на международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, удостовери, че съвсем несъмнено българският боксьор Кубрат Пулев ще бъде идващият противник на британеца.

 © БГНЕС
Джошуа си върна поясите на IBF, WBO и WBA с победа над мексиканеца Анди Руис в събота, а в този момент ще би трябвало да пази купите си против формалните кандидати за тях. По всичко наподобява, че пръв по реда си е Кобрата, който е кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF). Единственият вид за Джошуа да избегне конфликт с Пулев в първата половина на идната година е да се откаже от купата на IBF, само че той няма да го стори, защото желае да стане безспорен международен първенец, разкри Хърн.

" Ще би трябвало да вземем решението за идващия мач на Джошуа много бързо, тъй като лешоядите ще стартират да кръжат и не ги упреквам. Трябва да приказвам с IBF и WBO, с цел да видя кой е пръв. Мисля, че това е IBF, само че ще би трябвало да изчакаме удостоверение. Ей Джей желае да резервира поясите си, тъй че най-вероятно първо ще се бие с Пулев, по-късно с (Александър) Усик. Мисля, че април или май е най-реалистичната дата за идващия мач на Джошуа ", разяснява Хърн.

Промоутърът на Джошуа разкри, че най-вероятното място за мача сред британеца и Кобрата е Тотнъм Хотспър Стейдиъм в Лондон. " Говорихме с Тотнъм да одобряват реванша с Руис, което те желаеха да създадат, само че нямаше по какъв начин да се получи с датите. Те ще желаят да одобряват идващия му мач и ще бъде ужасно ", изясни Хърн.

В същото време от IBF към този момент потвърдиха, че е ред на Кубрат Пулев да се бие за международните трофеи. " Нашият кандидат е пръв. Другите организации се съгласиха, че е ред на нашия кандидат ", обявиха от Международната боксова федерация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР