Промоутърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни

...
Промоутърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни
Коментари Харесай

Антъни Джошуа трудно си намира спаринг партньор с габаритите на Джарел Милър

Промоутърът на международния първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн призна, че е мъчно да се намерят спаринг сътрудници, с качествата на Джарел Милър, с цел да се приготвят вярно за идния дуел.
 Джарел Милър бил по-интелигентен от Антъни Джошуа
Двамата ще се изправят един против различен в героичен конфликт на 1 юни в емблематичната зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Трудно е да намерим подобаващи спаринг сътрудници, които да наподобяват Милър. Заедно с Роб МакКракър и Ей Джей сортираме спаринг сътрудниците.

Никак не е елементарно да намериш някой, който тежи 140 кг, има бързи ръце, пресира и не се изморява бързо. В реалност е невероятно да се имитира Джарел Милър, само че ще пробваме да се доближим оптимално.

Това не значи, че момчетата, на които сме се спрели няма да свършат добра работа. Джошуа е фокусиран и знае какво да прави.

През идващите 3-4 седмици ще продължи с подготовката в Шефийлд, след това потегля за Флорида. Убеден съм, че ще видите едно от най-хубавите представяния на Антъни Джошуа в тази борба ", сподели Хърн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР