Промоутърът на носителя на три от четирите световни титли в

...
Промоутърът на носителя на три от четирите световни титли в
Коментари Харесай

Еди Хърн размаза Уайлдър: Идиот, несериозник, тебе кой те знае кой си

Промоутърът на носителя на три от четирите международни трофеи в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) Еди Хърн разяснява остро претенциите на първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО), който настоя за 60-40 % систематизиране на приходите от възможен сплотяващ мегасблъсък.

“Писна ми от идиоти, които си мислят, че той (Дионтей) желае да се бие. Колко малоумен би трябвало да си, с цел да си мислиш, че Дионтей Уайлдър желае този дуел? Просто чуйте какво приказва?! Скучно, скучно, скучно… “Искам 60%”… Разкарай се, друже, печелиш 3 милиона $, по дяволите!

EDDIE HEARN:
“WHEN I’M ON MY DEATH BED I'LL LOOK BACK & GO 'WHY DID I WASTE SO MUCH TIME TRYING TO MAKE A FIGHT w/ DEONTAY WILDER!”

Also discussed Andrade winner, Katie Taylor potential to be boxing’s Ronda Rousey, + more!@EddieHearn

WATCH VIDEOhttps://t.co/9ZMNzmPaz5 pic.twitter.com/2gAJsTSx8U
— Michelle Joy Phelps (@MichellePhelps) October 21, 2018
Разходете се в който и да е ш*бан град, което и да е място, което и да е парченце от света и попитайте кой е Дионтей Уайлдър - никой няма ш*бана визия! Той няма да докара и 300 закупени PPV-та по Showtime, а желал 60% - глупак!

Не губи времето на всички, не използвай името на Джошуа, с цел да спечелиш пари и известност! Губиш ми времето и живота! Може би го споделя просто ей по този начин, само че в случай че го мисли - апелирам те, не ми губи ш*баното време, тъй като съм ангажиран. Зает съм и нямам време за несериозници, предложете ми някой, който в действителност желае да се бие с Джошуа, освен да си приказва, с цел да си повдига акциите”, след което изимитира имитация на Уайлдър и добави, че само самият Дионтей се счита за номер 1. “Наистина има единствено един Дионтей Уайлдър и никой не знае кой е той”, заключи Хърн и изясни, че просто се майтапи доброжелателно с американеца, само че било изтощаващо да търпи несериозното му отношение.

Eddie Hearn blasts "idiot " Deontay Wilder as frustration grows following lack of progress over talks to fight Anthony Joshuahttps://t.co/rqHcTthsTj pic.twitter.com/DXlisDFwtf
— Mirror Sport (@MirrorSport) October 21, 2018
Коментарът на Хърн по тематиката “Уайлдър” пред онлайн канала iFL TV може да бъде чут от 10:23 минута на видеото долу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР