Промоутърът на Кубрат Пулев – Нисе Зауерланд, призна, че клиентът

...
Промоутърът на Кубрат Пулев – Нисе Зауерланд, призна, че клиентът
Коментари Харесай

Зауерланд: Кобрата е сред най-добрите!

Промоутърът на Кубрат Пулев – Нисе Зауерланд, призна, че клиентът му е измежду най-хубавите боксьори в тежката категория сега и добави, че Кобрата към момента се интересува от мач против Антъни Джошуа. Британецът държи три шампионски пояса (във версии IBF, IBO и супершампион на WBA), а през октомври трябваше да се бие с Пулев, само че българинът получи травма и се отхвърли от мача.

"Кубрат е измежду тримата или четирима най-хубави боксьори в тежка категория сега., тъй че борбата с Антъни Джошуа не е забравена. Разбира се, Пулев към момента желае среща с британеца, само че не знам дали Джошуа я желае. Това е огромна борба за Пулев ", съобщи Зауерланд.

Друг вероятен вид за родната звезда на боксовата сцена може да бъде първенец на WBA Мануел Чар, който в края на предходната година завоюва купата след единомислещо съдийско решение за победа над Александър Устинов.

"В момента планираме идващия си ход. С успеха на Чар, в този момент пред нас има няколко варианти. Подобна борба за Пулев несъмнено е допустима. Кубрат е доста отчаян, че трябваше да се отдръпна от борбата с Джошуа, когато беше толкоз близо ", добави Зауерланд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР