Промоутърът на Богдан Дину - Сорин Флорея, отново поиска реванш

...
Промоутърът на Богдан Дину - Сорин Флорея, отново поиска реванш
Коментари Харесай

Промоутърът на Дину: Пулев, изчисти петното от името си!

Промоутърът на Богдан Дину - Сорин Флорея, още веднъж изиска реванш от Кубрат Пулев. От щаба на румънския боксьор претендират, че Кобрата е спечелил мача в Коста Меса с непозволени удари. Дори бе подадена тъжба пред Боксовата комисия на Калифорния, само че на чуването предходната седмица тя бе отхвърлена.

В кървава среща в Коста Меса в края на март българинът нокаутира противника си в 7-ия рунд и записа 27-ма победа на професионалния кръг.
Кубрат Пулев остава победител против Богдан Дину Спортната комисия на Калифорния не зачете претенциите на румънеца
" В духа на феърплея ние одобряваме решението на тази комисия. Приемаме го, макар че не беше вярно и правилно по отношение на нас. И въпреки всичко, към момента остава сянка на подозрение, куп въпросителни към този мач. ", сподели Флореа пред румънско издание.

" Решението в Коста Меса ще е едно голямо леке върху кариерата на Кубрат Пулев. Затова желая да пратя известие до него и лагера му: " Хей, Пулев, не искаш ли да измиеш това леке и да решим всичко на кръга? " Ще бъде в действителност тъпо да остане подобен противоречив миг към този мач. "
Изпълнителният шеф на Комисията: Ударът на Пулев не въздейства върху мача Анди Фостър разяснява преди чуването на българския боксьор
" Готови сме да организираме галавечер, като няма значение къде ще бъде тя - в Румъния или България. Нямат значение и парите. Важното е да приключим тази работа с чест. Както споделих и преди, като допълнение на мача Пулев - Дину, предлагам брат му Тервел да се срещне с Цезар Журатони. "

" Готови сме да подсигурим още Виорел Симион, Даниел Буциуц и Валентин Головко. Ще има най-малко 4-5 подгряващи мача преди основното събитие. Дори имам и име за галата - " Вечерта на незавършената работа ". Чакаме отговор ", прибавя Флореа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР