Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, ще организира боксови

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, ще организира боксови
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа прави галавечери в двора си

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, ще провежда боксови галавечери в личния си заден двор поради пандемията от ковид. Той възнамерява да организира мачове на ливадата пред имението си в Брентууд, Есекс, покрай Лондон, което преди този момент е било дом на семейството му, а сега е централа на компанията му " Matchroom Boxing ". Пред английски медии Хърн изясни, че ще направи няколко галавечери през юли и август, с които боксът да се завърне във Англия. Боксови мачове не са се провеждали от началото на март поради пандемията от ковид.

Хърн въпреки всичко ще резервира някои от най-големите мачове, като дуелът сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за огромни игрища, като се надява до есента да има позволение за почитатели по трибуните. В градината на имението му обаче евентуално ще се организира мачът сред Дилиан Уайт и Александър Поветкин за междинната купа на международния боксов съвет (WBC) в тежка категория. 

" Финансово това ще е мъчително за нас, само че откакто работихме толкоз доста, с цел да изградим нещо в последните 10 години, няма да оставя бокса просто да се върне обратно. Докато други промоутъри търсят зали, при нас ще наподобява доста друго . Само си го представете - лято, цялата къща свети, откъм гърба се вижда цялата панорама към Лондон, има заря. След това от хълма идват Дилиан Уайт и Александър Поветкин, който ще се бият на ливадата . Бокс за купа в моята градина? Съгласен съм ", сподели Хърн пред " Дейли Мейл ".

Той възнамерява 4 галавечери за 28 дни, като е нарекъл целия план Matchroom Fight Camp: " Не може да върнем бокса в някакво мрачно студио. Трябва да създадем артикул с целия искра и с драмата. Всичко опира до това да изградиш момента за мача, не може боксът да е като телевизионна игра. Искаме да създадем конюнктура като за гладиаторска борба, която ще направи по този начин, че феновете да бъдат привлечени, а боксьорите да се показват на най-високо равнище. "

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР