Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отново посочи Кубрат

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отново посочи Кубрат
Коментари Харесай

Официално: Кубрат Пулев срещу Джошуа още догодина!

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, още веднъж уточни Кубрат Пулев като един от идващите противници на международния първенец по бокс на IBF, WBA и WBC. Българинът се утвърди като наложителен кандидат за пояса на Международната боксова федерация след успеха си над Хюи Фюри.

" Антъни ще организира отбрана против Кубрат Пулев, само че първо би трябвало да организира наложителната отбрана на купата на WBO, което най-вероятно ще стане против Дилиън Уайт. Аз още веднъж споделям, че избирам идващият съперник да е Дионтей Уайлдър. Но нужно е да се съобразим с Пулев и той ще получи своята опция в края на 2019-а или началото на 2020 година ", съобщи Хърн пред FightNews.

" В момента е нужно първо да се организира отбраната на пояса на WBO, a по-късно - на IBF. Трябва да се означи, че борба за сливане на купите има преимущество и наложителни отбрани може да се отсрочат поради нея. Ако Фюри завоюва против Уайлдър, то въпросът от единствено себе си ще се реши, тъй като Уайлдър ще има право на реванш.

Аз като родолюбец желая Фюри да завоюва, само че за кариерата на Антъни ще е по-добре да се изправи против Уайлдър - той е нашата съществена цел. Ако се насочим към американския пазар, сигурно ще потърсим борба с Джарел Милър. Двубой против него ще ни разреши да приберем и постоянната купа на WBA, само че към момента нищо не е несъмнено за Америка ", добави Хърн, представен от btv.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР