Промоутърът Боб Аръм не скри възмущението си от наказанието, което

...
Промоутърът Боб Аръм не скри възмущението си от наказанието, което
Коментари Харесай

Боб Аръм защити Кубрат Пулев: Случилото се с него е лудост и тъпотия!

Промоутърът Боб Аръм не скри възмущението си от наказването, което бе наложено на боксьора ни Кубрат Пулев за целувката, отправена от него към репортерката Дженифър Равало, известно по-скоро като Кралицата на голото суши.

Легендата се смееше невярващо при обяснението си на обстановката в изявление пред онлайн видео платформата iFL TV . Аръм сподели, че случилото се с Пулев е " полуда " и " тъпота ". Той отбрани Кобрата, след което съобщи, че може да понесе негативи за думите си, само че не го е грижа.


Андреа за целувката: Кубрат е жертва! "Боксът е животът му и абсурдът го убива ", съобщи приятелката на Кобрата пред "Сън "
" Искам да ви опиша една история, тъй като светът е полудял и това е случай на така наречен " политическа уместност " . Станахме промоутъри на българина Кубрат Пулев, който е един от главните кандидати (за титлите). Доведохме го тук и той стартира тренировки в нашата зала. Едно момиче (Джени Суши, бел. ред.) пристигна в залата и стартира да фамилиарничи в положителния смисъл, те си правеха фотоси, прегръщаха се "

" Някак си тя кандидатства за акредитация за дуела му в Калифорния (срещу Богдан Дину, бел. ред.), само че ние ѝ отказахме. После го направи още веднъж, представяйки се, че работи в някакъв дребен вестник в Лас Вегас, който никой не е чел . Преценихме, че е доста упорита и заслужава акредитация "

" По време на лагера на Кубрат Пулев тя се държеше, почти, като нещо като негова другарка . След това по време на борбата Пулев получава аркада, доста трагично, само че съумява да нокаутира съперника си и да победи. Съблекалните са в края на арената, тази жена идва да интервюира Пулев... Тя го пита по кое време ще се бие за купа, тъй като има вяра, че той ще победи Антъни Джошуа, който беше първенецът по това време. И той я прегърна и я целуна "

" Някак си това стана доста известно в интернет и някак си тази жена с адвокатката си подадоха тъжба в комисията на Калифорния. Комисията на Калифорния реши да отнеме лиценза на този човек за шест месеца и му насрочи курс за образование срещу полов тормоз! Не е ли това цялостна полуда? Пълна полуда! "
Вижте какво прави Джени Суши на празненството на Пулеви (ВИДЕО) Първи фрагменти от купона след церемония вечерта, репортерката танцува в скута на другар на Кобрата
" И във вторник имахме цялостен симпозиум с хора от комисията, които да изясняват на този безпаричен българин какво е полов тормоз, а той не е направил нищо неприятно ! И той е с лишен лиценз, до момента в който не премине курса! А в Съединени американски щати, в случай че една комисия ти отнеме лиценза, всички други ще те изключат също... Това за мен в действителност е скандално. Шестте месеца наказване завършват през месец юли. Той е номер 1 в класацията на IBF и след наказването може да насрочат борба за купата с Анди Руис . И по тази причина минаваме курса във вторник, с цел да си получи лиценза "

" Не чакам да има още затруднения , той би трябвало да каже верните неща, не знам какво се чака от него да каже. А има клипчета на тази жена (Джени Суши, бел.ред.) по какъв начин танцува в скута на хора от екипа на Пулев след дуела му! Луди ли са тези хора?! "

" И когато им ги демонстрирах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми дадоха отговор, че няма да толерират да упреквам жена в непочтено държание. Какво въобще значи това?! Това било термин - " slut shaming " , значи аз съм я наричал обидно и това извинявало държанието й... "
Тервел Пулев за Джени Суши: Целува се с още двама, видях държанието ѝ (ВИДЕО) Не би трябвало да отдаваме толкоз внимание на това, сподели боксьорът
" Не знам, аз съм остарял човек към този момент и не разбирам тези простотии, само че знам какво е полов тормоз. Наистина знам какво е и това не беше полов тормоз. Светът, в който живеем, е полудял . По мое време беше обикновено да прегърнеш като брат собствен другар, същото беше и с другарка, която ти е близка. Сега внезапно такова нещо е огромно закононарушение. Лудост е, не разрешават на хората да живеят, нали? "

" Имам дъщери и внучки и съм доста съчувствен към жертви на полово принуждение, само че в случай че половото принуждение е фактически, а не тъпота! Такива тъпотии омаловажават същинските случаи на полово принуждение , когато изваждаш нещо от подтекста и го наричаш " полов тормоз ", тогава същинските случаи на " полов тормоз " минават за нещо обикновено. Сигурен съм, че ще си изпатя за това изявление, само че подобен е животът, не ми пука ", сподели Боб Аръм.
Кубрат Пулев: Бих се извинил за целувката, само че обвиняванията на Равало са аморални (ВИДЕО) Боксьорът гостува в предаването "120 минути " с водещ Светослав Иванов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР