Промишлените предприятия в Китай са успели да възобновят производството си

...
Промишлените предприятия в Китай са успели да възобновят производството си
Коментари Харесай

Китайската промишленост възстанови 98.6% от производството си

Промишлените предприятия в Китай са съумели да възобновят производството си приблизително до 98.6 %, съобщи заместник-министърът на индустрията Син Гобин.
Натоварването на индустриалните мощности в промишлените предприятия в страната към този момент доближи 98.6%, а 89.9 % от служащите и чиновниците са се върнали на работните си места, заяви той.
В дребните и междинни предприятия на работа са се върнали към 76% от заетите, оповестява БГНЕС.
Предприятията, заети в автомобилната индустрия, са възобновили 97% от производството си, само че сега се сблъскват с ниски равнища на търсене, акцентира заместник-министърът.
В момента темповете на обновяване на производството и работата на предприятията са релативно високи, само че поради незадоволителното търсене на пазара автомобилната индустрия продължава да изпитва усложнения. Складовата наличност ще продължи да нараства, а това след това може да принуди някои компании да понижат своята продуктивност.
Властите в Китай се пробват да се оправят с този проблем, като ползват разнообразни ограничения и стратегии за стимулиране на потребителското търсене на продукцията на автомобилната индустрия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР