Променящият се климат се превръща във все по-остър проблем в

...
Променящият се климат се превръща във все по-остър проблем в
Коментари Харесай

Hope not Hate, климатичните промени и кой е най-големият проблем на планетата

Променящият се климат се трансформира във все по-остър проблем в съзнанието на хората и има доста аргументи това да е по този начин.

Медиите не стопират да бълват притеснителни обстоятелства по въпроса, от ден на ден хора се причисляват към демонстрациите против пасивността на държавните управления във връзка с климата, а най-голямата от тях се чака да се състои на следващия ден в редица градове по света.

Точно в точния момент за шествията английската организация Hope not Hate разгласява резултати от анкета, извършена на три континента, която разкрива по какъв начин хората гледат на климатичните промени.

Оказва се, че над 75% от интервюираните считат, че измененията в климата са най-сериозният проблем, който грози нас и планетата ни, до момента в който драмите в политиката, стопанската система и миграцията остават на назад във времето.

Около една четвърт от тях са на мнение, че държавните управления вършат нужното, с цел да повлияят положително на казуса, само че 60% от интервюираните имат вяра, че времето ни за реакция е към своя край.

Участниците в изследването считат, че тоталното преустановяване на петролния рандеман, налагането на високи налози върху транспортната промишленост и построяването на огромни масиви от вятърни електрогенератори са рационалните способи да се противодейства на покачващите се температури. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР