Променящата играта полезност, иновативните и широки възможности за търговия и

...
Променящата играта полезност, иновативните и широки възможности за търговия и
Коментари Харесай

3 причини, поради които Tradecurve е по-добра криптовалута от Шиба Ину

Променящата играта полза, новаторските и необятни благоприятни условия за търговия и дълготрайните облаги са единствено някои от аргументите, които специалистите изброяват, когато разискват за какво Tradecurve (TCRV) е по-добра криптовалута от Шиба Ину (SHIB).

Разбира се, SHIB има своите положителни черти, само че те са незадоволителни спрямо Tradecurve, защото Tradecurve предлага доста повече от меме монета, която значително се задвижва от постове в Twitter и тематики в Reddit.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Къде се намира Шиба Ину (SHIB) сега?

В момента Шиба Ину (SHIB) е в развой на напредък, който се дължи на няколко фактора. Първо, имаме тактиката за изгаряне на SHIB, с която притежателите на Шиба Ину се занимават от много време насам. Бяха изгорени повече от 104 милиона токена SHIB, като 79 милиона бяха изгорени от един-единствен портфейл единствено за 24 часа.

На второ място, имаме последните известия за Шиба Ину (SHIB), които загатват, че Shibarium е покрай пускане. В известията беше показан и Worldpaper – документ, който предлага задълбочено прозрение в разнообразни аспекти на екосистемата на SHIB.

Той ще даде обстоен взор върху Шиба Ину, дружно с дълготрайна тактика, която демонстрира по какъв начин SHIB ще доближи до децентрализация.

Към момента на писане на публикацията цената на SHIB е към $0.000007626, което съставлява нарастване от съвсем 0.7% по отношение на през вчерашния ден. Пазарната капитализация на токена също се е повишила с 0.29%, а размерът на търговията се е нараснал с 0.64% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР