Променя се организацията на движение в посока София при 350-и

...
Променя се организацията на движение в посока София при 350-и
Коментари Харесай

Важно за шофьорите: Променят движението в участък от АМ „Тракия

Променя се организацията на придвижване в посока София при 350-и км на автомагистрала „ Тракия “ от 8 до 22 април поради ремонт на фуги на две мостови уреди при река Айтоска и над жп прелез. Това оповестиха от пресцентъра на Агенцията „ Пътна инфраструктура ” (АПИ). 

Ще бъде затворен сектор от към 600 метра. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за Бургас, а скоростта в сектора ще е до 50 км/ч, прецизираха от АПИ. Ремонтните действия на фугите на мостовите уреди са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижване през летните месеци, когато трафикът ще е доста по-интензивен. През март бяха ремонтирани фугите на същите уреди в платното за Бургас.

От АПИ молят водачите да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи. 

От 19 март до 2 април бе изменена организацията на придвижване в сектор от автомагистрала „ Тракия “ на територията на област Бургас поради ремонт на фуги на две мостови уреди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР