Променя се формата на декларацията за пътуващите по работа извън

...
Променя се формата на декларацията за пътуващите по работа извън
Коментари Харесай

МВР пуска нова декларация за пътуване между градовете

Променя се формата на декларацията за пътуващите по работа отвън регионалните градове . Министерство на вътрешните работи пуска нова бланка , която е оповестена на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи www.mvr.bg.

Промяната е по отношение на прекосяване през контролно-пропусквателен пункт по отношение на трудова активност . В декларацията по новия пример отпада заверката от работодателя в т. 3. Гражданите ще удостоверяват това събитие със служебна записка, издадена от работодателя или различен длъжностен документ (служебна карта, пропуск), който носят в себе си.

Попълнените заявления ще се събират от чиновниците на контролно-пропусквателен пункт за надзор на осъществяването на мярката и опция за инспекция на попълнените в нея данни.

Гражданите, които пътуват по други неотложни аргументи, показват персонална карта и декларация. Декларацията и в този случай ще остава при чиновниците на контролно-пропусквателен пункт.

Промяната се прави след разбор на успеваемостта от първите 3 дни на функциониран е на контролно-пропускателните пунктове контролно-пропусквателен пункт в регионалните градове, както и рекомендации от страна на жители. Също по този начин задачата е да се предотвратят злоупотреби .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР