Променя се датата на церемонията Спортист на годината“ в община

...
Променя се датата на церемонията Спортист на годината“ в община
Коментари Харесай

Започна гласуването за спортист, треньор и отбор на годината в община Петрич

Променя се датата на церемонията „ Спортист на годината “ в община Петрич – ще се организира на 19 януари от 19.30 часа в Аvalon Hall.

От през днешния ден всеки може да даде по електронен път на сайтасвоя глас за номинираните да получат оценките „ Спортист на годината “ – деца, юноши и девойки, мъже и дами, „ Треньор на годината “ и „ Отбор на годината “.

Постъпилите оферти в период, отговарящи на Правилата за установяване на „ Спортист на годината “, са систематизирани и качени за обществен достъп и гласоподаване.
Краят на гласуването ще бъде на 16 януари – три дни преди церемонията „ Спортист на годината “.
За премията „ Спортист на годината “ - деца /момичета и момчета/ можете да изберете измежду 32 -ма състезатели; при юноши и девойки – 26 номинации; мъже и дами – 17 номинации. За премията „ Треньор на годината “ - 14 номинации, а за „ Отбор на годината “ номинациите са 10.

Петрич има и ще продължи да се гордее със мощни имена в спорта!

* За гласоподаване могат да бъдат подложени само номинациите, които извършват изискванията в Правилата за установяване „ Спортист на годината “ в община Петрич, одобрени със заповед на кмета на общината и оповестени на уеб страницата на Община Петрич.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР