Променливото време, дъжд, сняг и силно слънце могат значително да

...
Променливото време, дъжд, сняг и силно слънце могат значително да
Коментари Харесай

12 трика, с които обувките Ви винаги ще изглеждат като току що закупени от магазина

Променливото време, дъжд, сняг и мощно слънце могат доста да повредят обувките ви, изключително в случай че са направени от естествени материали, написа zajenata.bg.
За благополучие има подобаващи способи да се грижите за тях и да ги поддържате, с цел да се понижат вредите и да ги запазите по-дълго като нови.
Използвайте един от следните трикове, според от материала и модела, които правите в деня:Ако желаете да бъдат водоустойчиви обувките ви ги намажете с восък.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-1.jpg Сложете малко вода в торбички за лед и я пъхнете в тясните обувки, и замразете за няколко часа.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-2.jpg Можете да почистите ярките маратонки с малко натриев бикарбонат и водороден пероксид, смесени във вода и изтъркайте със остаряла четка за зъби.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-3.jpg Най-лесният метод за разчистване на гумените елементи на обувките е посредством елементарна гума.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-4.jpg Почистете старите кожени обувки, като ги измиете със примес от вода и оцет (равно съотношение). След това изчеткайте с четка и изсушете.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-5.jpg За да избегнете високите ботуши да се огънат, ги заредете със списания и вестници.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-6.jpg Поддържайте формата на ботушите, тъй че да не ги стъпквате с други обувки, поставете ги на бутилки или буркани. Това е добър способ за сушене, в случай че е влажен.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-7.jpg Можете да замените гъбичките за гланциране с бананова кора.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-8.jpg Почистените лачените обувки най-лесно с малко ацетон
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-9.jpg За попречване на изпотяване по време на горещи дни, поставяйте една ежедневна стелка във всяка обувка.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-10.jpg Ако подметката ви се плъзга, добре я изкуркайте и по-късно нанесете малко силиконово лепило.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-11.jpg Ако постоянно опаковате обувките си, уверете се, че те не са смачкани.
12-trikovi-so-koi-cevlite-sekogas-ke-vi-izgledaat-kako-novi-12.jpg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР