Промените в руското правителство, които доведоха до назначаването на нов

...
Промените в руското правителство, които доведоха до назначаването на нов
Коментари Харесай

Икономическите планове на Путин и промените в правителството

Промените в съветското държавно управление, които доведоха до назначението на нов първи вицепремиер и нов министър на стопанската система са опит на президента Владимир Путин да реализира икономическите си проекти, споделят два източника, близки до държавното управление, само че означават, че те крият и опасности, оповестява организация Ройтерс.

Промените, довели до премоделиране на държавния екип, взимащ решения за стопанската система, будят безпокойствие поради по-високи държавни разноски и риска от инфлация, макар че анализаторите споделят, че чакат стабилната бюджетна рамка на Русия да издържи.

Путин назначи във вторник новото държавно управление и дефинира това като разкъсване с предишното.

Според някои източници Путин се надява, че държавните промени ще оказват помощ да се форсира осъществяването на огромния проект за държавни разноски, който заема централно място в може би последния му президентски мандат, написа Ройтерс.

Планът планува да се вдъхне нов живот на стагниращата съветска стопанска система посредством консумиране на повече от 25 трлн. рубли (404 милиарда долара) занапред до 2024 година за значими планове в 13 области, в това число опазване на здравето, обучение и инфраструктура.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР