Промените в ръководството на Русия целят да тушират общественото недоволство.

...
Промените в ръководството на Русия целят да тушират общественото недоволство.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Путин отклонява вниманието от себе си

Промените в управлението на Русия целят да тушират публичното неодобрение. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ Илиян Василев, някогашен дипломат на България в Москва. Той изясни, че новата настройка на властта ще отклони вниманието от Кремъл и от Владимир Путин, тъй като Народното събрание ще носи по-голяма отговорност. Според него ръководителят на Федералната данъчна работа на Русия Михаил Мишустин, който е предлагането за нов министър-председател, няма да бъде правоприемник на досегашния президент. Василев добави, че когато проблемите не могат да бъдат решени от властта, напрежението се пренасочва отвън страната, както е показал в речта си пред федералното заседание президента, говорейки за възможност от война.

„ Голям световен спор е неосъществим, това е по-скоро говорене. Но при тези говорения, като изключим нуклеарния спор, постоянно има някакъв стеснен дребен спор, който може да създаде много огромни заглавия. Това, което би трябвало на Путин, са медийните заглавия, които да концентрират вниманието на съветската общност. Това нормално би трябвало да бъде обвързвано с някаква цел, която да провокира съветския шовинизъм “, акцентира някогашният дипломат на България в Москва.

Илиян Василев сподели още, че предстоят още голям брой промени, с цел да бъде проправен пътя за правоприемник на президента Путин. Той посочи, че в близка вероятност застрашените от промяна са министрите, районните ръководители и началниците на отбранителни предприятия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР