Промените в основния екип на фондация А'Аскеер, която е организатор

...
Промените в основния екип на фондация А'Аскеер, която е организатор
Коментари Харесай

Наградите Аскеер имат нов екип и модерна визия

Промените в главния екип на фондация А'Аскеер ", която е уредник на най-старите театрални награди у нас " Аскеер ", публично са факт, стана ясно на конференция в понеделник в зала " Максим " на Театър " Българска войска ".

Новият Управителен съвет на Фондация " А'Аскеер ", в състав Асен Кобиларов, Веселин Анчев, Владислав Виолинов, Луизабел Николова и Тигран Торосян, се е заел със задачата да модернизира визията и представянето на годишният театър по награждаването, който по традиция ще се състои на 24 май и ще бъде предаван онлайн по малкия екран, съобщи Българска телеграфна агенция.

Младият екип изясни пред медиите, че промяната на Управителния съвет съвет на " А'Аскеер ", е обща концепция, която е зародила и е била призната напълно естествено, с демократични избори, по време на периодическите срещи на Общото заседание на Фондацията. Новото управление съобщи, че макар измененията, ще запази духа на премиите и ще се придържа към откритите обичаи.

На 24 май в Театър " Българска Армия " фондация " А'Аскеер " ще връчи своите награди за достижения в театралното изкуство през миналия сезон. Отличията се дават " от актьори - за актьори " и всяко от тях е професионален и естетически избор на хора, правещи спектакъл.

Десетте спектаклови категории на " Аскеер 2019 " включват представленията и техните създатели с осъществена премиера в интервала от 1 април 2018 година до 31 март 2019 година Наградите " А'Аскеер " ще продължат да връчват на спечелилите си статуетките на проф. Георги Чапанов - Чапа, новия том от изданието на библиотека " Аскеер " и наградният фонд, който тази година е 30 000 лева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР