Промените в наредбата за отпадъците целят да замажат очите, те

...
Промените в наредбата за отпадъците целят да замажат очите, те
Коментари Харесай

"За Земята": Новата наредба за отпадъците е кризисен пиар

Промените в наредбата за отпадъците целят да замажат очите, те не обгръщат основни моменти. Това разяснява във " Важното, казано на глас " Генади Кондарев от " За земята " по bTV Радио .

Your browser does not support the audio element.

Той изясни, че се дават извънредно къси периоди за реакция и едвам са съумели да отреагират със мнение.
След репортажи на bTV: Глоба за притежателя на отпадъците от Италия, открити във Враца В събота екипът ни попадна на над 50 т излезли от приложимост консумативи за принтери
Вратичката в законодателството остава и тези, които злоупотребяват, са поканени да продължат да го вършат, добави Кондарев.

Заедно с Десислава Микова от Грийнпис те разясниха невижданите пожарите в Австралия. Двамата обясниха, че протичащото се основава своя лична климатична система, в която пожарите основават облаци, а те от своя страна основават предпоставки за нови пожари.
Австралия гори - с нея и половин милиард животни (ВИДЕО И СНИМКИ) Стотици изгорели трупове бяха снимани край път
През последните 10 години отлагането на ограниченията, свързани с климатичните промени, доведоха до това, на което ставаме очевидци в този момент, разяснява Кондарев.

Десислава Микова уточни, че съгласно хора, които се борят със стихията на място, обстановката е извънредно непредвидима.

На този стадий двамата не се ангажират с размерите на вредите, тъй като упованията са тази седмица още веднъж да има температурни пикове. За страдание, прогнозите не са обещаващи и тези няколко капки дъжда са облекчение за пожарникарите, само че краткотрайно, добави Микова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР