Промените в Изборния кодекс се оказаха най-важното нещо, ние се

...
Промените в Изборния кодекс се оказаха най-важното нещо, ние се
Коментари Харесай

Христо Иванов заподозря тест на общественото мнение за коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС

" Промените в Изборния кодекс се оказаха най-важното нещо, ние се отбраняваме. Ние отбраняваме правата на жителите, които никой не може да ги изкара, докара и така нататък Тези хора излизат, тъй като си бранят правата ". Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в " ".

По думите му това става постоянно, когато по този метод се лишават права. Според Иванов не става въпрос единствено за изборните правила, а се тества публичното мнение за съставяне на коалиция сред трите партии, които първо са избрали ръководител на Народното събрание и в този момент дружно се пробват да прекроят целия избирателен развой - по думите му ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Българска социалистическа партия гласоподават всички идиотщини на ГЕРБ, които те са внесли сред първо и второ четене в нарушаване на правилника , съобщи Иванов.

Според него и Движение за права и свободи отбраняват този метод на среднощно прекрояване на Изборния кодекс.

" Тези хора гледаха и са шокирани от това нещо, от това зрелище и проява на мощ ", разяснява съпредседателят на " Демократична България ".

" Бойко Борисов, той също желал други машини, но гласоподава за връщане на хартията. И за преобразяване на тия машини в принтери, които той е купил, но Мадуро бил отговорен. Той другояче желал разговор ", съобщи Христо Иванов.

Допълни, че в Народното събрание е имало изпитание за утешение на тона, за връщане към съблюдаване на процедурата, без значение кой ще остане в съпротива, само че всичко това с един ритник е било счупено в нощта, когато са се дали своят вот изборните правила в нарушаване с правилника.

Иванов изрази вяра разсъдъкът да се възцари и да стартира сериозен диалог, да се направи комисия, която обществено да стартира този диалог.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР