Промените в икономическата обстановка през последните месеци неизбежно дават своето

...
Промените в икономическата обстановка през последните месеци неизбежно дават своето
Коментари Харесай

Кеш Кредит – най-добрата форма на финансова подкрепа до 10 000 лева

Промените в икономическата конюнктура през последните месеци неизбежно дават своето отражение върху потребителските привички и потребности. Ние от " " се доверяваме на опита и специалистите си, както и на най-различни вътрешни и външни източници на информация, с цел да бъдем осведомени в дълбочина с потребителските настройки. Изхождайки от данните от последното ни изследването, взехме решение да предложим на клиентите ни още по-персонализирани услуги въз основата на техния персонален финансов профил, напълно нов продуктов микс за другите сегменти и предложение на потребителски заеми към този момент до 10 000 лева

Персонализация при кредитиране

От април месец в " " всеки клиент има характерен финансов профил, който се дефинира въз основата на следните параметри: обслужване на заеми, задлъжнялост, рентабилност и трудово правно отношение. Компанията подсигурява сигурното приемане на заем с оптимално положителни условия, както за хората със усложнен достъп до финансиране, по този начин и за банкируемите клиенти с отличен финансов статут. Така всеки може да откри най-хубавата форма на поддръжка в " Кеш Кредит ". Отчитайки потребителските потребности, компанията разрешава на клиентите да употребяват няколко финансови продукта по едно и също време и да бъдат по-гъвкави при ръководството на определения от тях заем посредством спомагателните услуги, като рефинансиране, реструктуриране, удължение и предоговаряне.

4в1: 4 нови артикули, 1 компания

От този месец " " изненадва клиентите с нови атрактивни кредитни решения в лицето на четири впечатляващи продукта: Кредит на Момента, Кредит Решение, Кредит Премиум и Потребителски заеми до 10 000 лева Те са подобаващи за хора във всяка финансова обстановка и са с омекотен развой по кандидатстване. Допълнително се отличават с улеснение, лесна досегаемост, атрактивни условия и обезпечена сигурност. Добре познатите артикули, като Кредит за майки, Кредит за пенсионери, Обединение на заеми и Специалния артикул за избрани професионални групи Кредит за Теб не престават да бъдат налични.

Бързина, сигурност и успеваемост на едно място

Данни от вътрешно изследване на компанията демонстрираха, че 26% от интервюираните желаят да употребяват комфортна услуга за финансиране със скоростта на бързите заеми и ценови артикули близки до тези на банките. Предлагането на потребителски заеми цифрово и във всичките офиси на " Кеш Кредит " без нужда от писмено показване на трудово отношение и документи за приход е към този момент изцяло допустимо. Автоматизираните процеси при инспекция на финансовото положение на клиентите, биометрична идентификация и светкавичното " разчитане на персоналната карта " улесняват и форсират обслужването без да неглижират сигурността.

Разгледай разнообразните артикули на уеб страницата на " Кеш Кредит " , с цел да откриеш най-хубавото за теб финансово предложение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР