Промените са заради разпространението на коронавирусаНад 30 000 посетители от

...
Промените са заради разпространението на коронавирусаНад 30 000 посетители от
Коментари Харесай

Пловдивският панаир отлага пролетните изложби

Промените са поради разпространяването на ковид

Над 30 000 гости от страната и чужбина се включват годишно в пролетните изложби
(снимка: Международен панаир Пловдив)

Пролетните изложения от календара на Международен панаир Пловдив, които трябваше да се състоят от 25 до 29 март 2020 година,  ще бъдат осъществени на нови дати поради актуалната епидемиологична конюнктура в България.
още по тематиката
Промяната е по отношение на решението на Министерския съвет от изключителното съвещание на 8 март, както и със заповед на министъра на опазването на здравето за спомагателни защитни ограничения по отношение на болестта COVID-19.

Панаирът се причислява към напъните на изложителите по света и на държавното управление за ограничение на разпространяването на болестта, като пренасочва своите прояви за идващ интервал, макар че бяха планувани съществени превантивни ограничения за гарантиране на сигурността на участниците.

Всяка година близо 300 компании и над 30 000 гости от страната и чужбина се включват в ревютата в края на март.  Интересът  на бизнеса,  експертите и всеобщата аудитория тази година е още по-голям, по тази причина скоро  ще бъдат оповестени нови дати за тяхното осъществяване, прецизираха от Панаира.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР