Промените на ГЕРБ и Обединени патриоти“ в Закона за социално

...
Промените на ГЕРБ и Обединени патриоти“ в Закона за социално
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ще минат евроизборите, ще се зададат местните, трябва ли да не работи парламентът?

Промените на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ в Закона за обществено подкрепяне са потребни и са в отговор на упованията на българското общество, съобщи от парламентарната естрада водачът на НФСБ Валери Симеонов по време на дебатите по предложенията на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и „ Обединени патриоти “ за промени в Закона за общественото подкрепяне, написа novini.bg.

„ Първо желая да изразя удовлетворението си от слагането на дневен ред на една доста значима тематика в нашето общество – образованието на децата, които са изолирани по една или друга причина. Както всички знаем, в по-голямата част това са деца на циганския етнос. Двата законопроекта биха могли да бъдат усъвършенствани. Третият е прекомерно лекомислен и фактически с очевидно популистко предопределение – този на Българска социалистическа партия. Той не предстои на каквото и да било разискване “, добави Симеонов и уточни, не приема упреци за политически детайл във внасянето им.

„ Ще минат евроизборите, ще се зададат локални избори – тогава също ли не би трябвало да предлагаме? Може би би трябвало да спре да работи Народното събрание от боязън да не би инцидентно да попадне под упреците за политически цели в околните избори. Да не приказвам какви цели могат да имат три разнообразни политически партии със сходни хрумвания в законопроектите, които оферират “, добави той.

Според него изказванията на Движение за права и свободи, че утвърждават насърчителните ограничения и че с измененията се лишават от обществени права избрана група жители е чисто политическо изявление, ориентирано към саботиране на приемане на потребни за страната начинания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  4  2 някой (преди 8 часа) Рейтинг: 370 | Одобрение: 210 А той работи ли, да попитам този малоумник. Да, в действителност работи, само че единствено за себе си и доближените им компании, въпреки всичко би трябвало да се основават положителни условия за плячкосване на народа, би трябвало я някоя социална поръчка да се завоюва от него или негови хора. Не зная по какъв начин могат да заспиват и да се появяват по медиите след всичко сторено на народа ни.  3  2 ДИВАКА (преди 8 часа) Рейтинг: 18138 | Одобрение: 4653 ВИНКЕЛ..ВСИЧКИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЗАКОНЧЕТА СА НЕДОМИСЛИЯ НА ТЪПИЯ ДАНИ...ПО -ДОБРЕ Е Българска социалистическа партия,ДА НЯМА МЕШАНИЯ В ТИЯ НЕДОРАЗУМЕНИЯ..ТАКА ЩЕ СИ СПЕСТИ ПСУВНИТЕ ОТ ХОРАТА..ВИЕ съдебна техническа експертиза НАЙ-ВЕЛИКИТЕ И СЪВЕТИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА ПОПУЛИСТИТЕ ОТ Българска социалистическа партия,ЗА ЧИИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) СА..   Изплезване  Усмивка  Ухилен Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР