Променихме проекта за галерията на ул. Гладстон, имаме строително разрешение,

...
Променихме проекта за галерията на ул. Гладстон, имаме строително разрешение,
Коментари Харесай

ДНСК проверява галерията на Гладстон! Кметът: Този сигнал е от незнание

Променихме плана за галерията на ул. " Гладстон ", имаме строително позволение, работим по новия план. Това съобщи кметът Иван Тотев във връзка известието, че ДНСК ще проверява строителството на обекта след недоволство от Дружеството на пловдивските художници, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

" Този сигнал е от неведение ", разяснява лаконично кметът. " В случая влизаме в хипотезата - кой би трябвало да каже какво да има на това място. Дали възложителят или ползвателят? Да, ДНСК ще направи инспекция, само че ние като възложители сме трансформирали плана си, строителното позволение е в ред, промяната влезе в сила и се работи по новия план ", онагледи обстановката кметът. 

" Пак се стартира - това ще извършите, това ще извършите. Не, възложителят решава, дано бъдем по-сериозни ", обърна се към критиците си Тотев. По думите му смяната визира само външната арка. " Тя няма никакво преназначение за изложба, там са планувани офиси, магазини и зали за срещи, а за нас галерийните пространства са значими. Искаме да създадем изложба ", безапелационен бе кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР