Промених начина си на хранене и изхвърлих четири вида хранителни

...
Промених начина си на хранене и изхвърлих четири вида хранителни
Коментари Харесай

Всички Жени Й Завидяха, Но Тя Просто Спря Тези 4 Храни И Постигна Немислимото! 70 Кг Изгоряха!

„ Промених метода си на хранене и изхвърлих четири типа хранителни артикули от моето меню. И нищо повече. Това е огромно предизвикателство за мен в 33-ата година от живота ми, тъй като имах доста неприятни привички. “, споделя тя.

За Келси преломен се оказал моментът, когато решила да изключи въглехидратите от менюто си. Макар и не напълно да се лишава от тях, тя си дала сметка от кои храни изпитва най-силен апетит и надлежно стартира да пълнее. В резултат на това, почнала да се придържа към нов хранителен режим, с помощта на който съумяла да отслабне, написа разкрития.ком.

Спагетите, хляба, сиренето и газираните питиета били включени в неразрешения лист от хранителни артикули, а след няколко месеца почнала да следи и измененията в своето тяло. Махайки едни от най-вредните храни, тя сполучливо почнала да отслабва и то много бързо. Само за година се лишила от всички непотребни килограми.

Освен диетите, Гемел не крие, че също по този начин постоянно бягала.

Днес тази жена на драго сърце споделя препоръки с други хора и постоянно употребява профила си в Инстаграм, с цел да разгласява фотоси, на които се вижда нейната промяна. Всичко това прави, с цел да даде окаже помощ на дамите, които водят борба с килограмите.

„ Има доста хора като мен и желая да им оказа помощ да схванат, че има вяра “, заключава тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР