Промени в британската имиграционна система подготвя премиерът Тереза Мей, предаде

...
Промени в британската имиграционна система подготвя премиерът Тереза Мей, предаде
Коментари Харесай

Мей готви промени за имигрантите от ЕС

Промени в английската имиграционна система приготвя министър председателят Тереза Мей, съобщи Politico. Те ще се отнасят за жителите на страни от Европейския съюз.

Ако те влязат в действие, то жителите от Европейски Съюз и останалите мигранти към този момент ще бъдат третирани еднообразно от управляващите. За тях ще важат общи правила.

Ще бъдат въведени визи и към този момент Лондон ще дефинира кого да позволява. Слагаме завършек на свободното придвижване на хора, разгласи министър председателят.

Мей още като министър се разгласи за понижаване на миграцията в Кралството и стягане на контрола. Това бе и главно английско искане по време на ръководството на премера Дейвид Камерън, който най-после насрочи референдум.

Припомняме, че Лондон води тежки договаряния с Брюксел по напускането си на Общността. " Разводът " би трябвало да влезе в действие и макар взаимното предпочитание за взаимни отстъпки, нерешените въпроси остават, а разновидността без съглашение е все по-вероятен.

Правителството на Тереза Мей има 80-90% възможност да подписа договорка с Брюксел по изискванията за " развода " сред Англия и Европейски Съюз. Тази оценка показа в неделя в изявление по телевизия " Скай нюз " някогашният министър за Брекзит Дейвид Дейвис. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР