промени условията за влизане в страната за български граждани заради

...
промени условията за влизане в страната за български граждани заради
Коментари Харесай

Финландия с препоръчителна 14-дневна карантина за пристигащи българи

промени изискванията за влизане в страната за български жители поради, оповестяват от външно министерство. 
Влизането във Финландия е отворено за жители на страни от Европейски Съюз и Шенген, пребиваващи в страната, и членовете на техните фамилии, за директно преминаващи, за пътешестване, обвързвано с работа, командировка или образование, както и посещаване на близки родственици или сътрудник на фамилни начала.
 Коронавирусът по света: В Съединени американски щати има над 7 млн. регистрирани случая, в Индия - съвсем 5,5 млн. Коронавирусът по света: В Съединени американски щати има над 7 млн. регистрирани случая, в Индия - съвсем 5,5 млн.
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 30 918 269 и 31 228 556 съгласно американ...
В страната могат да влизат дипломати, чиновници на интернационалните организации, военнослужещи и филантропични служащи при осъществяване на техните отговорности, държавни представители.
Лица, които се нуждаят от интернационална протекция или пътуват по други филантропични аргументи, друга нужна и обоснована причина (напр. представители на задгранични медии, споразумяване на благосъстоятелност в страната), също могат да влизат в страната.
По време на граничните инспекции чиновниците ще изискват по преценка показване на нужни документи.
Допуснатите във Финландия български жители ще бъдат поставяни под целесъобразна 14-дневна карантина, акцентират от БГНЕС.
 По-малко случаи на ковид като безусловно число, в 17 области няма нов случай По-малко случаи на ковид като безусловно число, в 17 области няма нов случай
Броят на доказаните случаи на ковид в България обичайно понижа като безусловно число, само че се усили като % на положител...
При потребност, българските жители могат да се свържат с посолството на Република България в Хелзинки, в работно време на: (+358 9) 458 4055, (+358 9) 458 4035, а в извънработно време на: (+358) 44 055 0547.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР