Промени на хоризонта! С разместването на знаците на Северния и

...
Промени на хоризонта! С разместването на знаците на Северния и
Коментари Харесай

Промени на хоризонта! Ето какво да очаква всяка зодия през следващите 18 месеца

Промени на хоризонта! С разбъркването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли за първи път от януари 2022 година всяка зодия ще стартира ново персонално пътешестване.

В този трансформиращ ден ще бъдем призовани да се опрем на основни занимания, които дават приоритет на персоналната ни самостоятелност, описват от Elite Daily, написа Една.бг.

В света на астрологията Северният и Южният възел постоянно биват неразбрани, защото в действителност не са планетарни тела. Ако надникнете през телескоп, знаците, изглеждащи като подкова, въобще не могат да бъдат открити в космоса. Това е по този начин, тъй като тези галактически точки в действителност съставляват местата, където Слънцето и Луната се пресичат в небето. Тези две точки, наричани още лунни възли, също демонстрират къде ще се разпрострат затъмненията - и през последната година и половина те бяха положени по оста на Телец и Скорпион.

Домовете, ръководени от Телец и Скорпион във вашата рождена карта, евентуално са били обект на огромни промени през последните 18 месеца. Тъй като Северният възел съставлява мястото, където нормално се случват фрапантни растежи, върху желанието за нараснал комфорт, наслаждение и непоклатимост има групов фокус. Следователно в дома от рождената ви карта, ръководен от Скорпион, вие сте били призовани да прочистите всички страхове, дефекти или несъразмерни потребности от надзор, които евентуално са ви пречели да постигнете сигурност във вашия дом, ръководен от Телец.

Въпреки това, до момента в който възлите се приготвят да преминат към Овен и Везни този месец, вие ще се концентрирайте върху желанието си за самостоятелност, себеутвърждаване и нуждата да намерите баланс.

На 17 юли Северният и Южният възел ще навлязат в Овен и Везни за първи път от 1987 година Това значи, че от в този момент до 2024 година затъмненията ще се случват в тези два знака през съответните им сезони (между 20 март и 19 април, и 22 септември - 21 октомври). Това значи още, че ръководените от Овен и Везни домове във вашата рождена карта ще претърпят някои много впечатляващи промени през идната година и половина (особено в случай че вашият натален северен или южен възел е в един от тези знаци в наталната ви карта).

Поради мощната природа на затъмненията, ще почувствате резултатите на Северния и Южния възел в Овен и Везни даже когато затъмненията не се състоят. Не забравяйте обаче да обърнете особено внимание на протичащото се в сферите, покровителствани от тези домове в рождената ви карта, по време на сезона на затъмненията - тогава те ще бъдат надалеч по-забележими.

Ето какво да чака всяка зодия от разбъркването на знаците на Северния и Южния възел на 17 юли.

Овен

17 юли предвещава огромни промени за вас, защото Северният възел се реалокира в първи дом от вашата рождена карта, обвързван със себеизразяване и еднаквост. През идващите 18 месеца ще бъдете призовани да отстоявате своята самостоятелност по значими нови способи, които ви извеждат по пътя на новооткрито схващане. Ще се сблъскате с евентуални решения, изменящи живота ви, които засягат освен вас, само че и други хора в живота ви, което ви кара да би трябвало да извършите някои решаващи избори, включващи както вашата автономност, по този начин и потребността ви от причинност. Сега не е моментът да пренебрегнете напълно връзките си, само че вместо това помислете по какъв начин хората в живота ви предизвикват или пречат на характерността ви.

Телец

На 17 юли Северният и Южният възел ще преминат към Овен и Везни, поставяйки акцент върху метода, по който се грижите за мозъка, тялото и душата си. През идващите 18 месеца ще бъдете изключително окуражени да прегърнете интроспекцията и самотата в персоналния си живот. Това може да е миг да дадете начало на интерес или начинание, което ви разрешава да се концентрирайте само върху себе си, като в същото време поддържате добре регламентиран обществен живот в всекидневието си. Като цяло, този цикъл на затъмнение ви учи по какъв начин да приоритизирате психологичното си здраве, даже за някои да наподобява егоистично.

Близнаци

Този месец, до момента в който Северният и Южният възел сменят знаците си, ще започнете да забелязвате забележителна смяна в своите другарства, общественост, както и своите самостоятелни ползи и креативен инициативи. Тази нова глава ви разрешава да влезете в лидерска роля в обществения си живот, като в същото време акцентира желанието ви за персонална реализация и насладата, която постигате сами. Пригответе се да бъдете заети през идващите 18 месеца, тъй като дружно с намирането на нови пристрастености ще създавате нови вълнуващи взаимоотношения, които ви разрешават да се сближавате с хората към себе си.

Рак

Тъй като Северният и Южният възел сменят знаците си този месец, вашата кариера и публичен имидж ще стартират да претърпяват някои промени, дружно с вашия дом и фамилен живот. Този сезон ви разрешава изцяло да поемете надзор във своята специалност, тъй че не забравяйте да се опрете на естественото си предпочитание да поемете водеща роля тук. Въпреки че ново развиване е длъжно да изиска вашето внимание, не забравяйте да не пренебрегвате желанието си за баланс и обществена връзка вкъщи. За да процъфтявате изцяло, вашият персонален свят би трябвало да е в ред - тъй че не забравяйте да култивирате удобна и безвредна среда, в която да намерите улеснение.

Лъв

На 17 юли Северният и Южният възел ще навлязат в Овен и Везни, отбелязвайки началото на ново пътешестване към умствено и духовно прояснение. През идващите 18 месеца ще се насочите към нови системи от вярвания, като в същото време ще се освободите от остарели вероятности или отзиви, които може да сте приели поради други хора. Сега откривате личния си глас, и ще сте склонни да споделите новото си обръщение с всеки, който желае да ви изслуша.

Дева

Този месец Северният и Южният възел ще слагат акцент върху вашите персонални активи, пари и споделени запаси, като ви призоват да се опрете на потребността си от самостоятелност в интимните връзки. Сега може да разделяте отговорностите с сътрудник или да се учите по какъв начин да оставите другите да ви поддържат. Въпреки че не сте най-големият почитател на приемането на помощ от хората към себе си, този цикъл на затъмнение е увещание, че в случай че има някаква поддръжка, няма нищо неприятно да я приемете. Това не значи, че сте по-малко способни да се справяте с нещата сами.

Везни

На 17 юли Южният възел ще се реалокира в първи дом от рождената ви карта, обвързван с еднаквост и себеизразяване. Междувременно Северният възел се реалокира в седми дом на взаимоотношенията и партньорствата. Това бележи началото на основен интервал за вашите взаимоотношения, само че освен с други хора. През идващите няколко месеца ще обмисляте по какъв начин да подкрепяте освен околните си, само че и самите себе си. Вашите взаимоотношения не би трябвало да изискват да се пренебрегвате. Откривате нови способи да разчитате на себе си, даже когато сте отсреща за други хора.

Скорпион

С възлите, сменящи знаците си на 17 юли, стартира нов цикъл във връзка с вашите сегашни привички и способи, по които се грижите за себе си. Ще бъдете подканени да извършите някои нови динамични промени, отнасящи се до вашето физическо здраве и благоденствие, като в същото време дадете приоритет на психологичното си здраве. Въпреки че ще бъде елементарно да започнете стремително с всички здравословни нововъведения, не забравяйте да не пренебрегвате потребността си от отмора и възобновяване. Даването на приоритет на вашето психическо благоденствие постоянно е продуктивно приложимост на времето.

Стрелец

Този месец Северният и Южният възел ще сменят знаците, поставяйки по-голям акцент върху вашите буйни занимания, креативен занимания, както и вашите обществени кръгове и другарства. През идващите няколко месеца ще се насочите към дейностите, които ви носят наслада, без да са свързани с присъединяване на други хора, като в същото време към момента интензивно търсите връзка със своята общественост. Този цикъл на затъмнение ви учи какъв брой е значимо да постигате насладата сами, само че е значимо да намерите способи да споделите тези прекарвания с хората към себе си.

Козирог

На 17 юли възлите ще преминат в други знаци, предизвиквайки монументални промени във вашето домакинство и семейство, както и във вашата кариера и публичен имидж. Вие сте склонни да бъдете мощно насочени към кариерата и до момента в който това в този момент единствено ще се ускори, вие сте призовани да установите здравословен баланс сред публичния и персоналния си живот. Личните цели и упоритости, които имате във връзка с своето местообитание, изискват вашето внимание, а това евентуално ще изисква определяне на избрани граници и на работното място.

Водолей

С изместването на основната ос този месец вие интензивно ще търсите повече информация и познания в всекидневието си, както и ще освобождавате всички остарели вярвания, които може да не подхождат изцяло на вашето себеизразяване. Вие постоянно се стремите да учите нови неща и до момента в който този нов цикъл на затъмнение се разпростира, желанието ви да разширите мозъка си ще доближи нови вълнуващи дълбочини. Докато в този момент сте призовани да приемете нови вероятности, не чувствайте нужда да изоставяте остарели философии, в случай че те към този момент не са в сходство с това, което сте вие през днешния ден.

Риби

На 17 юли Северният и Южният възел ще сменят знаците, поставяйки по-голям акцент върху вашите пари, запаси, споделени активи и взаимни отговорности. През идващите няколко месеца ще опитате нови вълнуващи способи да отстоявате своята самостоятелност при финансите си, като в същото време обмисляте къде да теглите границата във връзка с това по какъв начин споделяте притежанията си с другите. Вие сте естествено безкористни, само че този интервал ви разрешава да разграничите какво принадлежи само и единствено на вас - и какво не сте длъжни да споделяте с другите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР