Promedica24 е специализирана фирма за подбор на болногледачи за Германия.Повече

...
Promedica24 е специализирана фирма за подбор на болногледачи за Германия.Повече
Коментари Харесай

СИГУРНА И ДОХОДОНОСНА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ + БОНУС ДО 300 ЕВРО

Promedica24 е профилирана компания за асортимент на болногледачи за Германия.

Повече от 13 години компанията дефинира стандартите в сектора, като все още е най-голямата компания пряк шеф за асортимент на социaлни асистенти в Европа. За Promedica24 работят над 29 000 болногледачи от цяла Европа. 24 000 немски фамилии довериха грижите за най-близки си хора!

САМО СЕГА! Всеки нов чиновник на Promedica24 може да се възползва от специфичния зимен бонус до 300 ЕВРО !

Присъединете се към нас в този момент и имате късмет да получите специфичен
бонус до 300 евро! Пълните условия на бонуса ТУК!

Запишете се на безвъзмезден курс по немски език във Варна до 7 ноември! Побързайте, местата са лимитирани! Повече информация: 0878 449 699 или 0877 885 780

Фирмата предлага също и
бонус от 200 евро, в случай че към този момент имате опит като болногледач и визиите Ваши рекомендации от някогашни работодатели при подписване на контракт с Promedica24. Пълните условия на бонуса: ТУК!
Предимствата да работите като болногледач с Promedica24:

   - Легална трудова претовареност , обособена със съответните договори;
   - Високи приходи и БОНУС ДО 300 ЕВРО ;

   - Пълни осигуровки;

   - Допълнителни медицински застраховки;

   - Пълно вдишване на разноските за превоз, изхранване и настаняване. БОЛНОГЛЕДАЧЪТ НЯМА РАЗХОДИ ПРИ ПРЕСТОЯ СИ В ГЕРМАНИЯ !

   - Най-голямата база данни с предложения в бранша;

   - Сигурна, легална и уважавана професия;

   - БЕЗПЛАТНИ МЕДИЦИНСКИ И ЕЗИКОВИ ОБУЧЕНИЯ - за начинаещи и за по-напреднали;

   - Денонощен контакт с екипа ни.

Promedica24 стартира своята активност във Варшава, Полша през 2004 година и все още е водач в бранша за здравна помощ на възрастни хора на европейския пазар. Нашата задача е да осигурим на клиентите си и на техните близки сигурност и комфорт през есента на живота им. Етика, непоклатимост и висока просвета на работа са основа на връзките ни, както с нашите клиенти, по този начин и с нашия личен състав и бизнес сътрудници. "С грижа за хората " е мотото, което дефинира нашата работа. Предлагаме постоянна претовареност и опция за развиване!

Може да ни посетите когато и да е в офисите ни в София, Бургас или Варна:

Варна - ул. Русе 15, 052/91 95 56

София - ул. Позитано 7 (срещу немската гимназия) 02/492 54 34

Бургас - ул. Конт Андрованти 15, 056/91 68 99
Повече информация: ТУК! РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [9] Новини от през вчерашния ден [45] « Ноември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР