Проливният дъжд над Лондон вече на два пъти отлага първия

...
Проливният дъжд над Лондон вече на два пъти отлага първия
Коментари Харесай

Кой оприличи Григор Димитров на Роки

Проливният дъжд над Лондон към този момент на два пъти отсрочва първия мач на Григор Димитров на шампионата на трева от ATP 500 в " Куинс ".
 Григор Димитров, фенките и една фотография
Григор Димитров и лудите по него последователки

Колко харесван е родният тенисист

Прогнозите сочат, че през днешния ден, 20 юни, българинът най-сетне ще може да се изправи срещи Феликс Оже-Алиасим. Надяваме се повече дъжд няма да има, с цел да можем да забележим Гришо в деяние в късния следобяд.

Преди няколко часа обаче в формалната страница на ATP във Фейсбук се появи много забавно видео. От Асоциацията на професионалните тенисисти съпоставиха Григор с Роки Балбоа .

Кадрите от видеото демонстрират част от подготвителния развой на тенисиста, само че ловко са преплетени с такива от филмите със Силвестър Сталоун. За да може насладата да бъде цялостна, даже е включена музика от кино лентата.

Постът в обществената мрежа пък е насочен с посланието, че Григор има окото на тигъра. Звучи малко необичайно, само че това е отпратка към емблематичната ария от филмите за Роки - " Eye Of The Tiger " на Survivor.
 Григор Димитров и мотивиращото му обръщение
Мачкай, Гришо

Григор Димитров няма никакво желание да се отхвърля

Очевидно, от ATP считат, че Гришо има несломимия дух на Роки, а ние се надяваме, че той още през днешния ден ще им покаже, че не бъркат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР