Проливният дъжд, който се излива над Враца и в момента,

...
Проливният дъжд, който се излива над Враца и в момента,
Коментари Харесай

Потоп наводни и блокира Враца

Проливният дъжд, който се излива над Враца и сега, наводни жп гарата, оповестиха очевидци. Водата преля от отводнителната система на покрива и заля чакалнята. Персоналът от заведенията поставя старания да избута реките от пороя, само че все пак помещението е наводнено, написа " Булнюз ".

Обилният дъжд трансформира някои от улиците във Враца в пълноводни реки и по този начин лъснаха некачественото изпълнените действия от Водния цикъл. Предвидените отводнителни шахти или са отстранени, или не са построени по план и не могат да поемат количеството дъжд. В обществената мрежа се появи клип от наводнението на бул. „ Крайречен “ и фотоси от ул. " Околчица ", както и от пространството пред бл.125 в ж.к. " Дъбника ", където има новоизградена канализация.

В редакцията на медията ни не престават да идват фотоси за улици, които са се трансформирали в реки след най-обикновения пролетен дъжд. Особено фрапираща е обстановката на ул. " Георги Апостолов ", където шахтата вместо да поема водата, се е трансформирала във шадраван, който блика със забележителна мощ. Целите във вода са и останалите пътни артерии в регионалния град.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР