Пролетта вече се усеща с пълна сила. Но за да

...
Пролетта вече се усеща с пълна сила. Но за да
Коментари Харесай

Моделите на Playboy стават горски нимфи

Пролетта към този момент се усеща с цялостна мощ. Но с цел да сме сигурни, че изненадващо няма да се появят ниски температури, които да объркат проектите ни за възобновени дрешници, Playboy са подготвили специфичен обред. С него оставането на пролетта и съпътстващите я птички, пчелички и … голи женски крачета са обезпечени.

Второто годишно бутиково празненство на Мъжката Библия за годината - Spring Sensations, което идва с гръм и тропот като пролетна стихия е след броени дни, а епицентърът на събитието ще е най-актуалният нощен клуб - Megami Club - Hotel Marinela. Playboy са подготвили другоземен театър на 12 април с пролетен привкус, с цел да отпразнуват излизането на новия брой на списанието.

В актуалните горски нимфи ще се превъплътят топ моделите на Playboy - актрисата-плеймейтка Анна-Мария Чернева, най-сексапилната баскетболистка Ива Няголова, най-горещата носителка на турска кръв в България Дениз Хайрула, както и момичето с изумрудените очи - неустоимата Светлана Гочева. От Playboy споделят, че на празненството ще изненадат почитателите си с нови открития, които ще се включат в спектакъла – Елеонора и Габриела. Красавиците, които ще станат част от идното шоу дружно със популярните девойки на Playboy, към момента не са били част от състезанията на Мъжката Библия и не са известни в медийното пространство, но… докога ли?! Верни на стила си, Playboy са подготвили още една изненада.

В горещия театър Spring Sensations ще се включи и една от най-популярните плаймейт-сензации – Деси Димитрова. Изкусителката, която подлудява Инстаграм всекидневно, ще показа персонално първата си книга по време на звездното шоу. Освен това е дала обещание да раздаде подписи на най-големите си почитатели. 12 април е и Денят на космонавтиката.

С представянето на новия брой на Playboy най-сетне ще стане ясно имало ли е секс на орбиталните станции и какво тъкмо се е случило на срещата на Валентина Терешкова с Дельо Хайдутин. “Секс и Космос” е тематиката, по която уточнения ще даде персонално основният редактор на Playboy, Любен Дилов-син. Разбира се, първо на гостите на бутиковото празненство Spring Sensations. А на всички останали – по-късно – от 144-те страници на брой 186 на Playboy България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР