Пролетта вече настъпи и след като се порадвахме на слънцето

...
Пролетта вече настъпи и след като се порадвахме на слънцето
Коментари Харесай

Трите зодии, на които тази пролет ще донесе много любов и романтика

Пролетта към този момент настъпи и откакто се порадвахме на слънцето в първите няколко дни, март ни изненада с дебело снежно одеяло. Въпреки това би трябвало да отбележим, че към този момент сме в сезона на Овена и стартира ново начало – както за природата, по този начин и за всеки от нас. Вижте в канала във vbox7:

Когато гледате към звездите за обич и романтика , най-сигурно е да наблюдавате взаимоотношението сред Марс и Венера . Колкото и да е необичайно, този сезон Венера ще бъде ретроградна в Близнаци, тъй че няма да влезе в Рак до лятото.

Марс, въпреки това, ще премине през непокорния Водолей, който е изцяло съчетаем с Близнаци, преди да влезе в Риби по-късно през май. Близнаци и Риби са и двете изменящи се зодиакални знаци, тъй че евентуално ще станат малко борбени към края на сезона. Ето и кои три зодии ще се насладят на доста обич и романтика тази пролет:

Близнаци: Нещата са съществени и имате защо да помислите

Готови ли сте, Близнаци? Венера е планетата на любовта, хубостта и връзките и тя ще бъде във вашия знак до август. Тя ще бъде ретроградна през по-голямата част от времето, което значи, че има доста неща, за които да размишлявате този сезон. Любовта сигурно е във вашите карти, а и не всеки ден богинята на любовта посвещава пет месеца от своя претрупан график, с цел да се погрижи за вашите връзки, полезности и чувствени удоволствия. Истината е, че не сте по ангажиращите връзки, каквато е и Венера, до момента в който минава през вашия знак.
 обич iStock/Getty Images
Скорпион: Наистина хлътвате надълбоко по някого и това си проличава

Винаги мислите за секс, Скорпиони. Когато Венера се завърта през буйния ви осми дом на интимни съюзи, връзки и всевъзможни транзакционни неща, в действителност ще би трябвало да говорите за това този път. Признайте, вие сте мистериозният вид, който избира да държи на себе си, само че има време и място за всичко. Вашето наслаждение постоянно би трябвало да бъде приоритет и това е нещо, което имате цялостното право да обсъждате с колегата си. Необвързани? Не за дълго. Както към този момент казахме, мислите ви за секс, дружно с ангажираните ви партньорства са на път да преминат през цялостна смяна. Традиционният ви държател Марс също ще направи промяна. Във Водолей любовният език ще се върти към вашата прочувствена основа, а в Риби ще става дума за вашето его.
 секс iStock/Getty Images
Водолей: Много пристрастеност и нов взор към сърдечните ви усеща

Тук нещата ще станат забавни, Водолеи! Лейди Венера ще се насочи през изразителния ви пети дом на творчество, романтика и пристрастеност този сезон, само че също по този начин ще ретроградира и за няколко седмици. Артистичното и сантименталното ентусиазъм несъмнено ще участват в дните ви, само че откакто Венера ретроградира, евентуално ще изпитате и смяна в сърцето. Това не би трябвало да е неприятно нещо. Всъщност евентуално ще откриете хубостта и привличането у хора, за които в никакъв случай не бихте си представяли. Венера се забавя по някаква причина и тя желае и вие да забавите темпото. С Марс във вашия знак ще бъдете упорити, както постоянно, тъй че не се опасявайте да преследвате това, което желаете. Тази сила е динамична и упорита. Марс във вашия знак и Венера в Близнаци несъмнено е нещо, което да очаквате с неспокойствие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР