Пролетта ще заблести с нови цветове, защото любовта е на

...
Пролетта ще заблести с нови цветове, защото любовта е на
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 10 до 16 април

Пролетта ще заблести с нови цветове, тъй като любовта е на дневен ред през седмицата. Какво да чакаме от това прелестно възприятие?

Карта Таро на седмицата от 10 до 16 април - Рицар на чашите

Очаква ни една незабравима седмица, в този момент на напред във времето ще излязат връзките ви с мъжете. Рицарят на чашите е доста сантиментален млад мъж, който безспорно ще ви завърти във вихъра на любовни прекарвания, стихове под луната и ярки срещи. Седмицата дава обещание да бъде изпълнена с страсти, културни събития, милиони рози пред вратата и безкрайна преписка.

В работата бъдете по-меки, по-сдържани и в това време по-креативни. Творчеството е добре пристигнало във всеки бизнес, даже в случай че работите с финанси.
За тези, които са във връзка, настава интервал на романтика и възобновяване на възприятията. Ще се появи чувството, че сте се върнали в самото начало на връзката, когато вашият човек ви е покорил и безусловно ви е обхванал с любовта си.

Тези, които към момента са сами, ще имат огромен късмет да срещнат сантиментален мъж и да позволен ново ярко възприятие в живота си. Най-важният съвет - не се разтваряйте в ухажването му в първата секунда, в противоположен случай може да се окаже мимолетна романтика. Позволете на креативната му природа да се прояви колкото се може повече в опитите да ви завладее.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР