Пролетта постепенно настъпва и слънцето все повече се появява на

...
Пролетта постепенно настъпва и слънцето все повече се появява на
Коментари Харесай

Очила: Всички най-горещите тенденции за 2022 г

Пролетта последователно настава и слънцето от ден на ден се появява на небето. Колкото и страст да провокира у вас, би трябвало да се подготвите за излизане на улицата в слънчево време. Първо, не забравяйте крема със SPF за попречване на фотостареене на кожата, и второ, слънчевите очила. Това е освен фешън аксесоар, който ще усъвършенства всяка визия, само че и съществена UV отбрана за очите.

По стилните сцени имаше обилие от тесни очила в жанр Matrix, само че главната наклонност, която се появи в сбирката на доста дизайнери, са големи очила, които покриват половината от лицето. Такива аксесоари носят Виктория Бекъм и Сара Джесика Паркър от доста години, а този сезон ще бъдат за всички.

Saint Laurent, Givenchy, Coach и Marques Almeida оферират най-гъвкавите и елегантни модели: изцяло типичен модел единствено в повишен размер. Тези очила са еднообразно подобаващи и за непоколебим офис костюм, и за сантиментална рокля, и за ежедневна визия с дънки с ниска височина.



Rick Owens, Philosophy di Lorenzo Serafini и Tod`s връщат модерните в миналото огледални очила. Ако към момента имате няколко от тях някъде от средата на 2010-те, време е да ги вземете още веднъж. Да, несъмнено, подобен аксесоар е по-малко еластичен от класиката на Saint Laurent, само че в случай че го стилизирате вярно, ще получите най-модерната визия за сезона.



Vivienne Westwood, Armani, Fendi и Sportmax потегли по противоположния път и направи големи транспарантни очила - като лещи, още веднъж с транспарантни рамки. Може би в ослепителен безоблачен ден такива очила ще бъдат по-малко комфортни и предпазващи, само че за облачни дни несъмнено си коства да си ги купите.



Dior, Coperni и Giambattista Valli се влюбиха в червени лещи. Има нещо в тези топли сезони, което ни кара да желаеме да се забавляваме и да играем с цветовете. Ето за какво сме заинтригувани от по-цветните трендове в очилата. Въпреки че шофирането с тези нюанси може да не се предлага, те сигурно ще придадат в допълнение неспокойствие на всяко облекло.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР