Пролетта носи усещане за свежест, градусите ни навяват мисли за

...
Пролетта носи усещане за свежест, градусите ни навяват мисли за
Коментари Харесай

6 предимства в използването на твърди шампоани през пролетта

Пролетта носи чувство за прохлада, градусите ни навяват мисли за наближаваща почивка, а на нас ни се желае да бъдем най-малко няколко пъти по-безгрижни и в естетика с природата.  Tова е изцяло постижимо, когато разполагаме с подобаващи артикули за грижа в резистентен вид. Даваме ви 6 преимущества, поради които да се сдобиете още в този момент с корав шампоан. 

1. Спестявате

Твърдите шампоани са също толкоз ефикасни, колкото и течните, само че те са доста по-практични. Едно парче корав шампоан подхожда на две до три бутилки течен шампоан.

2.  Помагате на природата

Когато избираме корав шампоан, понижаваме пластмасовите бутилки за шампоани и използваме артикули, които изискват минимална опаковка. 

3.   Освобождавате   място   в  багажа

По-удобни и компактни са при пътешестване и можем да ги носим постоянно, където и да сме! Със сигурност няма да се разлеят, нито ще заемат значително място в самолетния ни куфар. 

4. По - дребен разход на естествени запаси  

За основаването им се употребява дребен % първични материали, като по този метод въздействието върху природата е сведено до най-малко. 

5. Съставките са   с   органически генезис   и   са трайни

Твърдите шампоани са без нездравословни консерванти и без водно наличие, което утежнява и оскъпява превоза, също така редуцира периода на валидност.

6. Могат да се употребяват съвсем от цялото семейство

В грижата за най-малките - от деца на 3-годишна възраст до по-големите, твърдият шампоан е гальовен и ефикасен! 

На пазара към този момент се оферират устойчиви и качествени разновидности, с които да бъдем по-екосъобразни. 

Твърд шампоан с органично отгледан овес на Klorane за всеки вид коса е нашият първи асистент при запазване на околната среда. Нежно почиства косата, съвършен е за цялото семейство, тъй като разполага с висока педиатрична приемливост и може да се употребява от деца от 3-годишна възраст. Има резултат „ еликсир “: Хидратира, омекотява, пази и разплита. Форматът е лек, пестелив и извънредно комфортен за път, като ни дава два пъти повече благоприятни условия за измивания от общоприетия. Предлага формула без сулфати и без сапуни и съставки от скотски генезис.

Създаден е с мисъл към природата - по време на производството му е употребена 95 % по-малко вода, а опаковката му е минималистична – с 97 % по-малко суровина и е изцяло рециклируема.

 

Един от най-продаваните артикули на Klorane - изискано манго също можете да откриете в нова екосъобразна твърда форма. Получаваме същото чудесно качество, само че с нов екоустойчив жест. 94 % по-малко материали и 98 % по-малък разход на вода. Вече  можете да откриете шампоана с нова усъвършенствана формула без сулфактирани съквартантни. А с цел да бъде ритуалът за хубост под душа още по-пълноценен, можете да прибваите прибавите 2 в 1 маска шампоан Klorane с органична коприва и глина, която по едно и също време почиства и балансира скалпа. Тя забавя омазняването в границите на 48 часа. С нейна помощ спестявате закупуването на две опаковки, а стягането на багажа при непринудено лятно премеждие става бързо и елементарно! ​​​

Малките ежедневни грижи, които поставяме за себе си, могат да носят същинско наслаждение и да са в цялостно благозвучие с природата! 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР