Пролетта нещо се бави, но със сигурност ще дойде –

...
Пролетта нещо се бави, но със сигурност ще дойде –
Коментари Харесай

Куп новости на Автомобилен салон София 2019

Пролетта нещо се бави, само че сигурно ще пристигна – зелена и слънчева. След нея бързо ще се изниже и лятото – нека е топло и прелестно. Но вероятно всички, запалени по колите, все едно като бизнес или просто пристрастеност, чакаме ранната есен, когато в София отново ще има висока централизация на нови коли и супер технологии.

От 12 до 20 октомври в "Интер Експо Център " за 24-и път ще се организира "Автомобилен салон София ". 11-ти, петък, ще бъде отдаден на публицистите и медиите. Изложението обичайно е част от формалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва единствено 12 изложби в света за годината. Половината от тези влиятелни събития в автомобилния отрасъл са на Стария континент, а единствено три от тях са в страни от Европейски Съюз. Софийският автосалон ще се организира единствено месец след най-мащабното ревю, това във Франкфурт, и е последният за годината в Европа, което го трансформира в събитие с значима роля за целия район.

Изтеклата 2018 година бе сполучлива за нашия авто пазар. Продажбите на нови коли набъбнаха и съотношението им по отношение на покупко-продажбите с втора употреба возила доста се усъвършенства. Въпреки леките съмнения в края на предходната и началото на тази година анализаторите настояват, че позитивната наклонност ще продължи. За това мощен подтик се чака да даде и автомобилният салон в София, какъвто през предходната година нямаше - както е известно, той се организира един път на всеки две години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР