Пролетта дойде, къде си бе, момче? Така се пееше в

...
Пролетта дойде, къде си бе, момче? Така се пееше в
Коментари Харесай

adidas в цветовете на дъгата

Пролетта пристигна, къде си бе, момче? Така се пееше в една известна ария, а ние питаме същото. Много се радваме, че времето ще става все по-топло, а мотив за наслада е и новата серия спортни обувки на adidas - adizero 8.0 Snow Cone .
 Rolex, Disney, adidas и кои са фирмите с най-хубава известност
Кои са фирмите с най-хубава известност

Има ли изненади в топ 10

Обувките са предопределени за футбол, само че мощно усещане вършат цветовете. От adidas настояват, че те са въодушевени от детските мемоари и ярките цветове, които ги съпровождат.
 Pink Lemonade

Pink Lemonade

Дизайнът е особено основан, с цел да може да ни даде най-хубавото показване на терена. Цветовите разновидности пък са цели пет.
 Grape Twist

Grape Twist

Grape Twist е умела композиция сред лилаво и оранжево. Blue Raspberry пък съчетава цели три цвята - алено, бяло и синьо.
 Watermelon Mango

Watermelon Mango

Pink Lemonade не е мъчно да се досетим, че е розово и жълто. Watermelon Mango пък е зелено и розово, до момента в който Mystery flavor ни дава цветовете на дъгата.
 Game of Thrones x adidas и каква колаборация да чакаме сред сериала и спортната марка
Какво са ни подготвили adidas и Game of Thrones

Зимата идва през април и би трябвало да сме готови бързо да избягаме

Формата на adizero 8.0 Snow Cone е аеродинамична и ни оставя със чувството, че носим чорап. Горната част на обувката е тънка, само че основана да устоя на оптимални натоварвания. Цената на adizero 8.0 Snow Cone е 120 $ .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР