Пролетта дойде и вече ни обгръща със слънчеви лъчи! Време

...
Пролетта дойде и вече ни обгръща със слънчеви лъчи! Време
Коментари Харесай

Ето какво ще виждаме навсякъде през пролет 2018

Пролетта пристигна и към този момент ни обгръща със слънчеви лъчи!

Време е и за настоящите трендове за пролет 2018. Какви са модерните тоалети, цветове, прически и грим споделя ни Наталия от канала във Vbox7 Natali’s Beauty.

Блясък и отново искра

Пайети в злато, сребро, бронз и всевъзможни други цветове блещукат по тоалетите за пролет 2018. Забравете за предразсъдъците и се потопете в магията на изобилния искра тъкмо както диктуват едни от най-големите в стилния отрасъл – от Том Форд, през Марк Джейкъбс, Гучи, Диор и Шанел.

Пастелни тонове

Пастелните тонове на лилавото, синьото, розовото, жълтото ще господстват и през този сезон. Или както Виктория Бекъм споделя: Деликатността е мощ! Както по костюмите, по този начин и по сака, поли и рокли.

Направете си сами: Готино дънково яке с нашивки

Момичета, не допускайте това в името на хубостта си

Каре

Изглежда, че карето в никакъв случай няма да отпадне от стилните ранглисти. А според от кройката на дрехата, може да наподобява и извънредно женствено.

Пластмаса

Според известни фешън марки като "Шанел ", "Келвин Клайн " и "Фенди " пластмасовите облекла и аксесоари в разнообразни цветове, в това число и транспарантни, намират място в дамския дрешник освен напролет, ами целогодишно.

Ярки цветове

Ако не си падате по пастелните тонове, ярките са точно за вас! И тази пролет дрешникът изобилства от наситено жълто и синьо.

Обувките на Пепеляшка

Тази пролет е сезонът на блестящите обувки, вид Пепеляшка. С не доста висок ток, за улеснение и акцент или пък с ултра високи токчета за грациозност и изискан.

Чантите – като украшение

Може да не побирате в чантичката си по едно и също време ключ, документи, телефон и несесер с гримове, само че това няма никакво значение. Важното е тя да е красива, като украшение. Точно такива са модерните чанти за пролет 2018. С инкрустирани камъни и златни детайли, с железни дръжки и дребни форми, решени в каре или с доста ресни, пух, метал, перли.

Последен вик на модата са двойните дънки

Новата мода - по зърна и транспарантни блузи

Удобни прически

През този ту доста топъл и безоблачен, ту понякога много дъждовен сезон, практичността в прическите е на напред във времето. Ниски опашки, плитки и разпилени кичури заемат превес. А в случай че си падате по по-ексцентричните прически, заложете на цветни спрейове, с които да изрисувате геометрични форми в косата си.

Гримът напролет

Много злато и искра по скулите ще виждаме тази пролет. Бледите устни още веднъж се прокарват като трендове, а ярките цветове по очите са наложителен детайл. И още – розови тонове по клепача денем и трагично изрисувано котешко око вечер.

Бижутата – с акцент върху ушите

Най-актуални и съвременни този сезон за обиците. Те са обемни, ярки, закачливи, най-често асиметрични и се виждат от надалеч. Метал, камъни, перли и доста искра окичват ушите ни.

Още потребни препоръки за пролетта вижте във видеото.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР