Пролетта дойде, а съвсем скоро ще настъпи времето, когато ще

...
Пролетта дойде, а съвсем скоро ще настъпи времето, когато ще
Коментари Харесай

Нови гуми за премиум автомобили - Continental Vs. Michelin

Пролетта пристигна, а напълно скоро ще настъпи времето, когато ще би трябвало да сменяем зимните гуми с летни. Обръщаме ви вминамие на две от водещите марки в региона и на техните топ артикули, които са предопределени за така наречен премиум коли. Става дума за Continental Sport Contact 7 и Michelin Pilot Sport 5 - извънредно високоскоростни гуми с огромни размери, започващи от 17 и 18 цола и достигаще до 21 - 23 цола.
Continental Sport Contact 7 `Нови

Компанията има вяра, че гумата съчетава това, което преди изглеждаше несъвместимо. От една страна, това са свойства с високо сцепление, почтени за потребление при спортни коли, а въпреки това, ниско (по спортните стандарти) противодействие при търкаляне, 17% повишен запас и нараснала товароносимост. Диапазонът на размерите е много необятен - от 235/45 R18 до 315/25 R23.
Michelin Pilot Sport 5 `Нови

Още една оригиналност, която завладява гумите със състезателен темперамент. Въпреки това, има сериозна разлика от Conti SportContact 7 и това е стабилността на работата на гумата през целия експлоатационен живот. При представянето тези гуми в ново и износено положение бяха съпоставени с съперници в същото положение, като преимуществото несъмнено беше на страната на Michelin. Моделът се предлага в 36 размера, от 205/40 ZR17 до 255/35 ZR21.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР