Пролетният гардероб вече е обновен и с вълнение вадим дрехите

...
Пролетният гардероб вече е обновен и с вълнение вадим дрехите
Коментари Харесай

5 аксесоара, които не спираме да носим този сезон

Пролетният дрешник към този момент е освежен и с неспокойствие вадим облеклата си от него (дали нови, или добре забравени стари), само че постоянно, с цел да ги създадем да наподобяват още по-елегантни и стилни, на помощ идват аксесоарите – чифт обувки, някоя дребна чанта украшение, нещо за коса и несъмнено, самите бижута. Затова през днешния ден събираме на едно място тези от тях, които сме подготвени да разхождаме из града всеки ден, изключително в този момент, когато обичаните ни места към този момент са отворени и времето е уместно за „ бягства от вкъщи “.

Мокасини

Вече измъкваме стъпалата си от зимните боти и ботуши, с цел да олекотим придвижванията им. Може би го вършим по-често с комфортни кецове, само че от време на време ни се желае да бъдем по-елегантни. Тъй като времето още не ни разрешава да преминем напряко на сандали, намираме кей при мокасините. Обувките, които се трансфораха в част от каспулния ни дрешник и носим както с дънки, тишърт и блезър, по този начин и с костюм или миди рокля. И могат да бъдат също толкоз комфортни като кецовете.
               

Чанта вид „ торба “

Колкото повече време прекарваме на открито, толкоз по-големи стават чантите, които носим, тъй като ние, девойките, постоянно желаеме да имаме допустимо повече неща на разположение. И даже да носим някоя от тези дребни чанти вид „ багета “, които също са супер модерно, то постоянно към тях се постанова да вземем и по този начин наречената tote bag – дали поради преносимия компютър си, дали поради нещата на детето, или просто тъй като ще се наложи и да напазаруваме в това време. Поне имаме огромен избор от модели, направени от разнообразни материи – според дали сме в по-спортен аутфит, или по-елегантен.
               

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР