Пролетният дял на Първа професионална лига започна ударно – равенство

...
Пролетният дял на Първа професионална лига започна ударно – равенство
Коментари Харесай

Какъв старт на Първа лига! “Етър” пропиля аванс от 3:0 срещу “Септември”

Пролетният дял на Първа професионална лига стартира стремително – тъждество 3:3 сред “Етър” и “Септември”. Домакините от Велико Търново поведоха с 3:0 до почивката, само че и това не се оказа задоволително за крайния триумф. Даниел Младенов вкара първия гол в шампионата за 2018 година, а неговите съотборници Иван Петков и Велко Батрович се разписаха до края на първата част.

След почивката обаче гостите поеха самодейността и на собствен ред осъществиха три гола, с цел да измъкнат сладка точка на стадион “Ивайло”. Мартин Тошев понижи от дузпа, а Крис Гади вкара за 2:3. Крайният резултат бе завършен от Тошев след дълготрайно безредие пред вратата на “виолетовите”.

Двубоят бе дебютен за новия управител на “Етър”, легендата Красимир Балъков. “Психологията изигра доста огромна роля в тази ситуация – изясни героят от Съединени американски щати 94. – Хубаво първо полувреме изиграхме, само че това, което направихме по-късно не би трябвало да се повтаря. Това е законът на футбола. Нямаше подценяване, само че ни падна тонусът и ритъма. Съжалявам за хората, които пристигнаха да ни поддържат. Те са зажаднели за добър футбол. Дадохме им го през първата част, само че след почивката те се изнервиха и си го изкараха на футболистите.”

В класирането “Етър” е на 11-то място с 19 точки, а “Септември” е на 9-та позиция с 24.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР