Пролетната обработка на тревните площи против кърлежи и комари в

...
Пролетната обработка на тревните площи против кърлежи и комари в
Коментари Харесай

Обработват против кърлежи и комари в Стара Загора

Пролетната обработка на тревните площи срещу кърлежи и комари в Стара Загора ще стартира на 20 април, събота, след 20:00 часа. Най-напред ще бъдат обработени площите в детските градини и обществените домове в града. Ще се обработят и паркове, градини, площади, детски площадки, игрища, зони за спортни и културни мероприятия.
Обработката на детските площадки в Административно бюро “Център” ще бъде на 23 април от 20 часа, а от 22 часа ще се обработват парковите площи в центъра и парк “Митрополит Методий Кусев”. Същата вечер в среднощ ще се пръска в кв. “Лозенец”.
Против кърлежи ще бъдат обработени общо 794 344 квадратни метра повърхност,а срещу комари 533 295 квадратни метра. За дезакаризацията и дезинсекцията ще се употребява биоцидът Сайръс 10 ЕВ. Контролът по дейностите за обработка на площите ще се реализира от длъжностни лица от община Стара Загора и от Регионалната здравна ревизия.
Графикът за реализиране на дейностите на територията на общината, може да бъде забелязан тук. Пръскането в селата ще се извърши при започване на май. Възможни са промени при несъответствуващи климатични условия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР