Пролетен полъх ще усетим през последните три дни от януари.

...
Пролетен полъх ще усетим през последните три дни от януари.
Коментари Харесай

Пролетно време до края на месеца! В началото на февруари отново студ си сняг

Пролетен лъх ще усетим през последните три дни от януари. Почивните дни ще бъдат слънчеви, а времето ще омекне малко.
В съботния ден минималните температури ще бъдат от минус 10 до минус 3 градуса, за София към минус 7 градуса. Дневните температури ще се покачат и ще бъдат позитивни в цялата страна - от 4 до 6-7 градуса. В неделя още веднъж ще бъде слънчево - утринните температури още малко ще се покачат и ще бъдат сред минус 8 и минус 2 градуса, за София към минус 5 градуса.

През деня ще бъдат от 4 до 9 градуса над нулата. Новата седмица ще стартира със слънчево и релативно по-топло време - утринните температури ще са сред минус 1 и 2 градуса над нулата, а дневните ще се покачат още малко и ще са от 6 до 14 градуса тук-там в Южна България и по Черноморието.

Във вторник ще бъде топло и слънчево, с температури до към 15 градуса в страната. В сряда ще се появяват облаци, само че превалявания не се чакат, дневните температури едва ще се намалят и ще бъдат сред 8 и 13 градуса, за София към 8 градуса. Месец февруари ще стартира с раздрана облачност, без превалявания и релативно високи температури за сезона от 9 до 14 градуса. Но това ще бъде за малко, от 2 февруари - петък ще стартират превалявания от дъжд над цялата страна и намаляване на температурите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР