Прокурорският син Васил Михайлов, който е подсъдим по осем обвинения

...
Прокурорският син Васил Михайлов, който е подсъдим по осем обвинения
Коментари Харесай

Делото срещу прокурорския син тръгна по същество, защитата му заговори за споразумение

Прокурорският наследник Васил Михайлов, който е обвиняем по осем обвинявания - закана за ликвидиране, три междинни и две леки телесни повреди, както и две хулиганства, е податлив на съглашение с прокуратурата. Това стана ясно по време на разпоредителното съвещание, което потегли в Софийския областен съд.

От думите на юриста му Велин Велинов се разбра, че на по-късен стадий не е изключено бранителите да потърсят съглашение с прокуратурата. Адвокатът изиска делото да бъде върнато на държавното обвиняване, тъй като материалите за делото не им били предявени след мярката за неотклонение, написа „ 24 часа ”.

Както съгласно прокурор Георги Иванов, по този начин и съгласно тричленния правосъден състав по делото няма нарушавания, които да бъдат спънка процесът да стартира всъщност.

Съдът насрочи идващото съвещание за 7 април, като това определение може да се апелира.

От 11-те потърпевши от дейностите му, единствено трима желаеха да бъдат конституирани като частни обвинители. Те предявиха и цивилен искове против Васил Михайлов за общо 40 000 лв., само че съдът не ги позволи, с цел да не се утежнява правосъдния развой. Съдът отхвърли настояването на Михайлов да бъде пуснат от ареста.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР