Прокурорският син от Перник стои зад побоя над висш служител

...
Прокурорският син от Перник стои зад побоя над висш служител
Коментари Харесай

Прокурорският син - „леке“ от Перник спукал от бой началничка в затвора?

Прокурорският наследник от Перник стои зад побоя над върховен чиновник в пандиза в Бобов дол. Над тази версия работи „ Вътрешна сигурност “ към Министерство на вътрешните работи сега.

На 28 април началничката на отдел „ Труд и работни заплати “ във въпросния затвор е нападната, пребита и ограбена към 19:00 ч. Извършител на действието е 21-годишният ром Христо Георгиев, който блъснал с камък няколко пъти по главата жертвата и й отмъкнал дамската чанта, в която единствените полезности били телефон и 40 лева

Христо бързо е хванат, само че той по този начин и не разкрива детайлности по случая. Тъй като се касае за чиновник на затвор, който дефинира какво ще работи един пандизчия, което ще понижи наказването му, проверяващите стартират да считат, че някой е платил на циганина за побоя, а грабежът е инсцениран претекст.

Работи се по версията, че биячът от Перник Васил Михайлов, който е наследник на скандалния прокурор Бисер Михайлов, е подкупил Христо, с цел да пребие 55-годишната А.Д. Тя е отказала на няколко пъти да почете молбите му за отпуск и надлежно приспадане на работните часове от наказването му. Не ги е разгледала изобщо, а това е вбесило Михайлов-младши.

Припомняме, че той неотдавна изпрати молба до съдията да бъде пуснат под домакински арест. Васил сподели, че към този момент се е трансформирал и не е по този начин нападателен като преди. Молбата му обаче бе отхвърлена.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Васил Михайлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР