Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) отстрани временно от

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) отстрани временно от
Коментари Харесай

Отстраниха от длъжност следователка-хулиганка

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) в профил краткотрайно от служба упрекнатата в безчинство следователка от столичното разследване Надежда Тодорова Куюмджиева. Тя няма да може да работи като следовател до приключването на наказателното произвеждане против нея.

В края на май тя беше арестувана след колекция с другари пред жилищен блок. Тогава съседи подали сигнал в полицията за шумна компания, която пие алкохол и слуша музика на ул. " Пловдив " пред бл. 347 в столичния квартал " Света Троица ", осведоми дир.бг.

Пристигналите служители на реда се показали и обяснили на присъстващите, че нарушават публичния ред в нощно време. Следователката пренебрегнала разпорежданията, като се държала надменно, седнала на скамейка и вдигнала чаша с водка.

Полицаите поискали документи за идентичност на събралите се, а през това време служителката на прокуратурата почнала да наскърбява униформените. В един миг тя дръпнала един от служителите на реда за ръката и го блъснала в рамото, при което той опитал да я спре и да ѝ постави белезници. Тогава пък мъж от компанията напръскал униформения със спрей и блъснал различен в лицето.

След случая всички са арестувани от полицията, а по-късно освободени против парични гаранции. На каква стойност са те обаче не беше обявено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР